default-image

16 ομάδες στα 26 ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΕΙΑ - Ποδηλατικός Γύρος 2017

Κρήτη
16 ομάδες στα 26 ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΕΙΑ - Ποδηλατικός Γύρος 2017

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

5 με 7 Μαΐου διοργανώνονται τα "26α ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΕΙΑ, Ποδηλατικός Γύρος 2017" , από τον Π.Ο.Η. «ΚΑΣΤΡΟ» υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας , τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και των Δήμων Ηρακλείου, Αρχανών-Αστερουσίων, Άγιου Νικολάου (δ.δ. Νεάπολης ), Κουλούκωνα και Ανωγείων. 

 Οι κατηγορίες που λαμβάνουν μέρος, είναι Ανδρών, (Elite-U23) , Εφήβων, Παίδων Μάστερ και Open.

Πρόκειται για αγώνες βαθμολογικής πρόκρισης καθώς  μέσα από αυτούς θα ενισχυθεί η Εθνική ομάδα ποδηλασίας. Θα πάρουν μέρος 16 ομάδες και πάνω από 100 ποδηλάτες μεταξύ των οποίων και 2 ομάδες από τη Σερβία.

Με τη συνδρομή των Αστυνομικών Διευθύνσεων και των κατά τόπους τμημάτων, οι κυκλοφοριακές αλλαγές στους δρόμους, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΟΗ Κάστρο Νώντα Σαρρή στο Ράδιο 9,84.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

1ος ΑΓΩΝΑΣ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/5/2017 ΩΡΑ 14,30 ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 88,60χλμ για όλες τις κατηγορίες .

Εκκίνηση από Ηράκλειο-πλατεία Ελευθερίας.(προεκκινηση μέχρι δημαρχείο Γαζιου ) Όπως συνημμένα υψομετρικά και διαδρομές . Όριο χρόνου 20%.Στην θέση του οικισμού Κρυονέρι (γενέτειρα της μητέρας του Καζαντζάκη ) έχουμε σπριντ ανάβασης .Οι παίδες -μάστερ- οπεν θα έχουν εκκίνηση 10λεπτα αργότερα (από δημαρχείο Γαζιου )

2ος ΑΓΩΝΑΣ : ΣΑΒΒΑΤΟ 6/5/2017 ΩΡΑ 14.30: ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΟΧΗΣ

131χλμ για άνδρες-U23-εφηβους και 77,50χλμ για Παίδες-Μάστερ-Οπεν. Εκκίνηση από Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη στον οικισμό Μυρτιά Ηράκλειου και τερματισμό στην κεντρική πλατεία Νεάπολης Λασιθίου ,εκτός των Παίδων -Μάστερ και Οπεν που τερματίζουν ενωρίτερα , στο Καστέλι Πεδιάδος (77,50χλμ) και με εκκίνηση 10λεπτά αργότερα από τους άνδρες,U23 και εφήβους Όπως συνημμένα υψομετρικά και διαδρομές. Όριο χρόνου 20%.Στο σημείο τερματισμού Παίδων -Μάστερ και οπεν, Καστέλι Πεδιάδος , θα υπάρξει σπριντ ευθείας των κατηγοριών ανδρών- έφηβων .

3ος ΑΓΩΝΑΣ : ΚΥΡΙΑΚΗ 7/5/2017 ΩΡΑ 11:00 ΣΙΡΚΟΥΙ

Παραλιακή οδός Ηρακλείου Για άνδρες ,U23 και έφηβους 30στροφές χ 2,1 χλμ =63 χλμ και για παίδες ,μάστερ και οπεν 20 στροφές χ 2,1χλμ =42χλμ .Όπως συνημμένα υψομετρικά και διαδρομές . .Οι παίδες -μάστερ- οπεν θα έχουν εκκίνηση μετά τον τερματισμό των ανδρών και έφηβων .

Επίσης θα πραγματοποιηθούν και αγωνες μικρών κατηγοριών, οπός μίνι μικρά -μίνι μεγάλα , παμπαιδες , παγκορασιδες ,κορασίδες με διαδρομή 3,5 και 8 αντιστοίχως στροφές

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ

Θα ισχύσουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π., και της U.C.I. καθώς και της παρούσας προκήρυξης. Για ότι δεν προβλέπεται θα αποφασίζει τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα της τροποποίησης των Αγώνων και των τεχνικών όρων της προκήρυξης.

Οι τρεις αγώνες αποτελούν ενιαίο βαθμολογικά αγώνα, δεδομένου ότι θεωρείται Ποδηλατικός Γύρος .

Θα υπάρξει τελική βαθμολογία Γύρου ,Ατομική και Ομαδική και για κάθε κατηγορία καθώς και αθλοθετηση ..

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News