default-image

Νίκησε στο τάι μπρεικ ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό στο Ρέντη

Σπορ
Νίκησε στο τάι μπρεικ ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό στο Ρέντη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη και σπουδαία εμφάνιση του ΠΑΟΚ στον Ρέντη όπου με 3-2 σετ στο τάι μπρέικ πήρε το ματς από τον Ολυμπιακό, έκανε το 2-1 στους τελικούς της Α1 βόλεϊ και τώρα περιμένει τον αντίπαλό του στην Πυλαία για να επιδιώξει την κατάκτηση του τίτλου.

 Ο Ολυμπιακός φάνηκε να ξεκινάει πιο καλά και να παίρνει το πρώτο σετ, να χάνει μετά τα επόμενα δύο αλλά να το γυρίζει για το 2-2 για να κριθεί το ματς στο τάι μπρέικ και σε μία φάση που στο τέλος κρίθηκε με χρήση βίντεο.

Ο Ανδρέαδης του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο στόχαστρο από τον τρόπο που πανηγύρισε και ενώ υπήρξε ένταση με τον κόσμο αλλά και τον Αγκάμεζ. Παράπονα από την διαιτησία είχαν και οι δύο ομάδες ενώ αρκετές φάσεις δίχασαν τους διαιτητές που αποφάσισαν με χρήση βίντεο.

Για τον δικέφαλο του Βορρά οι Σαφράνοβιτς και Ντάντε ήταν μεγάλοι πρωταγωνιστές του αγώνα. Για τον Ολυμπιακό προσπάθησαν περισσότερο οι Φράγκος και Κόστα και προς το τέλος πήγε να πάρει το παιχνίδι μόνος του αλλά δεν τα κατάφερε ο Αγκάμεζ.

Τα σετ:  2-3 (25-20, 23-25, 22-25, 25-20, 13-15)

Η σειρά των τελικών τώρα πάει στην Πυλαία την Πέμπτη  4 του μήνα (19.00) και μετά εφόσον χρειαστεί και άλλο ματς στις 7 Μαΐου και στις 19.00 στον Ρέντη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News