default-image

Στο Ρέθυμνο σκέφτονται πλέον το ματς της Πέμπτης

Μπάσκετ
Στο Ρέθυμνο σκέφτονται πλέον το ματς της Πέμπτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο δεύτερο παιχνίδι της β' φάσης των πλέι οφ της Basket Leavue που έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Πέμπτης, έχουν στρέφουν το ενδιαφέρον τους οι άνθρωποι του Ρέθυμνο Cretan Kings.

Οι «κεραμιδί» δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι καλό από το χθεσινό ματς κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και επιστρέφουν στην έδρα τους με στόχο να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό.

Όπως δήλωσε ο Νίκος Βετούλας μετά τη χθεσινή αναμέτρηση, «Έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Η ΑΕΚ κέρδισε δίκαια. Εμείς δεν ξέραμε πώς θα αντιδράσουμε και αν θα έχουμε ενέργεια δεδομένου ότι δώσαμε 3 αγώνες σε 10 μέρες κόντρα στον Κολοσσό νωρίτερα. Θεωρώ ότι τα ριμπάουντ έκριναν το παιχνίδι, αφού έδωσαν πολλές δεύτερες επιθέσεις στην ΑΕΚ.

Εμείς δεν θελήσαμε να κλέψουμε το παιχνίδι, αλλά να κερδίσουμε παίζοντας το δικό μας μπάσκετ, με πίεση στη μπάλα και βγάζοντας ενέργεια. Κρατάμε τα θετικά, όπως το γεγονός ότι είχαμε μόλις 3 λάθη, και κοιτάμε ήδη το επόμενο παιχνίδι. Θεωρώ ότι αν βελτιώσουμε κάποια πράγματα μπορούμε να στείλουμε την σειρά σε 3ο παιχνίδι».

Από την πλευρά των παικτών ο Ανδρέας Χριστοδούλου τόνισε: «Ξέραμε ότι ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι κάναμε μόνο 3 λάθη. Το παιχνίδι κρίθηκε στα ριμπάουντ. Αφήνουμε όμως πίσω τώρα αυτό το παιχνίδι και πάμε στην Κρήτη για να υπερασπιστούμε την έδρα μας, στοχεύοντας στο καλύτερο».

Ευχαριστημένος με την εμφάνιση των παικτών του, καθώς ξεπέρασαν την αγωνιστική απραξία και κάλυψαν την απουσία του Ντίξον, ήταν ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ρεθύμνου, με τον έμπειρο κόουτς στη συνέχεια να τονίζει πως το επεισόδιο ανάμεσα στον Ούκιτς και τον Ελόνου τελείωσε αμέσως, αφού δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις.

«Είχαμε πολύ καιρό να παίξουμε κι αυτό το θεωρώ αρκετά μεγάλο πρόβλημα. Μία ομάδα χάνει το ρυθμό της. Δεν μπορέσαμε ούτε φιλικά να παίξουμε. Γι' αυτό το λόγο σέβομαι πάρα πολύ τους παίκτες μου. Παρά την απραξία, ήρθαν έτοιμοι, ήταν συγκεντρωμένοι κι απ' το πρώτο δευτερόλεπτο τα έδωσαν όλα. Αυτό τους είχα ζητήσει πριν από το παιχνίδι. Ήθελα να δω 100% προσπάθεια. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από αυτό το κομμάτι. Στο παιχνίδι, έχουμε κάνει λάθη στις λεπτομέρειες, τις οποίες πρέπει να τις προσέχουμε για να γίνουμε πιο ποιοτική ομάδα. Το Ρέθυμνο είναι μία πολύ καλή ομάδα, έχει παίξει και τρία παιχνίδια τις τελευταίες μέρες δείχνοντας πως έχει πολύ καλό ρυθμό. Ήμασταν προετοιμασμένοι και κάναμε αρκετά καλή δουλειά», δήλωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News