default-image

"Βράζει" για την διαιτησία ο ΠΟΑ

Ποδόσφαιρο
"Βράζει" για την διαιτησία ο ΠΟΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο διαιτητής Κακριδής της Ένωσης Κορινθίας διαμόρφωσε με τις αποφάσεις του το αποτέλεσμα εις βάρος του ΠΟΑ, με τους Ατσαλενιώτες να γνωρίζουν την ήττα με 2-1 από τον Ηλυσιακό.

Ο Κακριδής υπέπεσε σε πολλά φαλτσοσφυρίγματα, με κυριότερο το πέναλτι με το οποίο προήλθε το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους ενώ απέφερε και την αποβολή του Πετρά...

Στο 6' ο Ιωάννου έκανε το 1-0 για τον Ηλυσιακό, σκορ που παρέμεινε στο α' ημίχρονο. Στο β' ημίχρονο ο ΠΟΑ μπήκε δυνατά και στο 52' άγγιξε την ισοφάριση με μεγάλη ευκαιρία και δοκάρι του Παπαδομιχελάκη. Ο ίδιος παίκτης κατάφερε όμως στο 55' να αξιοποιήσει τη σέντρα του Ρουμπάκη και να ισοφαρίσει 1-1.

Στο 72' δόθηκε πέναλτι εις βάρος του ΠΟΑ και αποβολή του Πετρά, μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες, με τον Ιωάννου να ευστοχεί από τα 11 βήματα και να διαμορφώνει το 2-1 για τον Ηλυσιακό.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Σηφάκης, Μέξης, Ρόππας, Ντούμπερετ, Πιπίνης, Φλέγγας (59? Κούντου), Αμανατίδης, Ιωάννου, Θαναηλάκης (86? Τσινιάς), Ξαγοράρης (76? Μπίρης), Μαλτσι

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Πρωτογεράκης, Πετράς, Παπαδομιχελάκης, Αραβιάκης, Μπουτσάκης, Χατζηανδρέου, Χαρίτος, Αμπντουραχμάνι (82? Γιαλυτάκης), Ρουμπάκης, Φραγκιαδάκης (86? Ντραγκοτι)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News