default-image

Ξεπέρασε και το εμπόδιο του Πανθηραϊκού ο Εργοτέλης (2-0)

Ποδόσφαιρο
Ξεπέρασε και το εμπόδιο του Πανθηραϊκού ο Εργοτέλης (2-0)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκείνο που κρατάει ο Εργοτέλης από το σημερινό παιχνίδι με τον Πανθηραϊκό είναι η νίκη με 2-0 καθώς  ο Σούλης Παπαδόπουλος θα περίμενε περισσότερα από τους παίκτες του σε ότι αφορά την τελική προσπάθεια.

Οι φάσεις που δημιούργησαν οι κιτρινόμαυροι ήταν αρκετές όμως το 1-0 στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα  ήταν αρκετά εύθραυστο και λίγο έλειψε να το πληρώσουν οι κιτρινόμαυροι στο 77΄όταν η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη είχε δοκάρι με τον Μυρθιανό .

Το σκορ άνοιξε στο 27΄ μετά  από ωραία συνεργασία Κατσικοκέρη με  Σερτζίνιο, ο τελευταίος  έβγαλε παράλληλη σέντρα στον Λεάλ που δεν έχασε την ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Το τέρμα που έφερε την ανακούφιση στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο σημειώθηκε στο 89΄ από ατομική προσπάθεια και πλασέ του Καϊμακαμούδη.

Άξια αναφοράς και η λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ σε τέρμα του Κατσικοκέρη στο 75΄.

Δείτε εδώ το live του αγώνα και την αναλυτική του εξέλιξη.

Εργοτέλης: Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος, Τζανής, Μπάτζιος, Μισέλ, Σερτζίνιο (75΄Καϊμακαμούδης), Ρουσάκης (46Γκοτσούλιας), Κατσικοκέρης, Λεάλ, Μίνγκας (60΄Βελλίνης)

Πανθηραϊκός: Μπαμπανιώτης, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Μπακάλης, Σαββίδης, Λούκας, Κριτσάς (46΄Φύτρος), Μυρθιανός, Περιαλής, Λαζαρίδης (Ζώνας), Γιόνδης (80΄Πάπιτσας).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News