default-image

Η Λάτσιο πήρε το ντέρμπι με τη Ρόμα

Ποδόσφαιρο
Η Λάτσιο πήρε το ντέρμπι με τη Ρόμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλάζιο βάφτηκε το ντέρμπι της πρωτεύουσας στην Ιταλία. Η Λάτσιο επιβλήθηκε με 3-1 της Ρόμα και πανηγύρισε σπουδαία νίκη που την διατηρεί στην τέταρτη θέση της Serie A παρά το γεγονός ότι ισοφαρίστηκε με πέναλτι που είδε μόνο ο ρέφερι της αναμέτρησης.

Καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα (μετά το πρώτο δεκάλεπτο που μπήκαν πιο επιθετικά οι Τζιαλορόσι) δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. Πρωταγωνιστής της νίκης ήταν ο Σενεγαλέζος Κεϊτά που άνοιξε το σκορ στο 12' και έδωσε το τελικό χτύπημα στη Ρόμα πέντε λεπτά πριν το φινάλε.

Νωρίτερα είχε διπλασιάσει με ωραία προσπάθεια ο Μπάστα, ενώ το γκολ της ισοφάρισης το πέτυχε με πέναλτι που δεν ήταν ο Ντε Ρόσι. Ο Τότι μπήκε σαν αλλαγή στο τέλος και αποθεώθηκε από τον κόσμο της Ρόμα, ωστόσο δεν μπόρεσε να βοηθήσει ουσιαστικά

ΡΟΜΑ: Στσέσνι, Ρίντιγκερ, Μανωλάς, Φάσιο (64' Περότι), Έμερσον, Ντε Ρόσι (73' Τότι), Στρόουτμαν, Ναϊνγκολάν, Σαλάχ, Ελ Σααραουί (46' Μπρούνο Πέρες), Τζέκο.

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσα, Μπάστα, Λουκακού (43' λ.τρ. Φελίπε Άντερσον), Μπάστος, Ντε Φράι (74' Χουτ), Ουάλας, Λούλιτς, Λούκας Μπίγλια, Παρόλο, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μπαλντέ Κεϊτά (87' Τζόρτζεβιτς).

Πηγή: sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News