default-image

Με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ σήμερα το Ρέθυμνο Cretan Kings

Μπάσκετ
Με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ σήμερα το Ρέθυμνο Cretan Kings

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση βρίσκεται το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή, στις 17:00 (Cosmotesport4HD), την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη β' φάση των πλέι οφ της Basket League.

Η κρητική ομάδα ξεπέρασε το εμπόδιο του Κολοσσού, έχει πετύχει τους φετινούς της στόχους, ωστόσο δε θα έλεγε «όχι» σε μια νέα πρόκριση. Φαβορί είναι η Ένωση, όμως οι "κεραμιδί" δείχνουν αποφασισμένοι να παλέψουν όσο μπορούν, έχοντας ως κύριο στόχο να νικήσουν τουλάχιστον το παιχνίδι στην έδρα τους, διατηρώντας την παράδοση που έχουν δημιουργήσει με την ΑΕΚ.

Αναφερόμενος στο αυριανό ματς, ο βοηθός του Νίκου Βετούλα, Δημήτρης Μητρόπουλος, τόνισε: «Σίγουρα ο πρώτος στόχος επετεύχθη, δηλαδή ότι περάσαμε στην επόμενη φάση των πλέι οφ. Τώρα νομίζω πως "τρώγοντας έρχεται και η όρεξη", όπως λέμε. Είναι ευκαιρία για τα παιδιά να δείξουν τι περισσότερο αξίζουν μετά την επιτυχία που έκαναν και αν μπορέσουν να πετύχουν ακόμη μία. Βέβαια είναι δύσκολο...».

Ο Τόαρλιν Φιτζπάτρικ από την πλευρά του επισημαίνει ότι «είμαστε ενθουσιασμένοι για την πρόκριση στα προημιτελικά. Ήταν μια μεγάλη πρόκληση για μας και συνεχίζει να είναι και κόντρα στην ΑΕΚ». Διαιτητές θα είναι οι κ. Σώμος, Μπήτης και Καλδίρης.

Σήμερα (29/4) διεξάγεται το άλλο παιχνίδι της β' φάσης των πλέι οφ, με τον Άρη να υποδέχεται στις 19:00 (novasports1) τον ΠΑΟΚ στο "Nick Galis Hall".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News