default-image

Στο τάι μπρέικ έχασε την άνοδο στην Α2 ανδρών η ΓΕΗ

Σπορ
Στο τάι μπρέικ έχασε την άνοδο στην Α2 ανδρών η ΓΕΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη ευκαιρία να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία βόλεϊ των ανδρών  έχασε η ΓΕΗ, η οποία ηττήθηκε στο τάι μπρέικ από τον ΑΠΣ Φθία στο παιχνίδι μπαράζ που σήμερα Σάββατο φιλοξενήθηκε στο Ζηρίνειο.

Η ηρακλειώτικη ομάδα βρέθηκε να προηγείται με 14-13 στο τάι μπρέικ, όμως στη συνέχεια έχασε τη συγκέντρωσή της και τελικά ηττήθηκε με 3-2. Η άνοδος, πάντως, δεν έχει χαθεί οριστικά καθώς θα υπάρξουν αρκετές ανακατατάξεις με τη δημιουργία της pre league και δεν αποκλείεται η ΓΕΗ να κληθεί να καλύψει κάποια κενή θέση.

Όσον αφορά στην αναμέτρηση, η ομάδα της Λαμίας προηγήθηκε με 1-0 και 2-1 σετ, όμως οι παίκτες του Νικήτα Νικητάκη έδειξαν ψυχικά αποθέματα, ισοφάρισαν σε 2-2 και στο τάι μπρέικ πάλεψαν για τη νίκη ανόδου. Στο φινάλε, όμως μέτρησε η εμπειρία των παικτών τον ΑΠΣ Φθία, οι οποίοι γύρισαν από το 14-13 παίρνοντας το σετ με 14-16!

Ο Νικήτας Νικητάκης δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών. Όπως είπε στο neakriti.gr: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά παρότι θα μπορούσε να είναι υπέρ μας το τελικό σκορ. Το παλέψαμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά της Λαμίας».

Τα σετ (με γηπεδούχο τον ΑΠΣ Φθία): 25-23, 23-25, 25-21, 19-25, 16-14.

Για τη ΓΕΗ αγωνίστηκαν οι Δριμισιανάκης, Λάης, Καλαϊτζής, Καρύδας, Πετρουγάκης, Σαμαριτάκης, Σταφυλαράκης, Γιαννόπουλος, Σταυρόπουλος, Πεφκής και λίμπερο οι Τζανιδάκης και Γεννιατάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News