default-image

Έρχονται σπουδαίες διοργανώσεις στίβου στο Ηράκλειο

Σπορ
Έρχονται σπουδαίες διοργανώσεις στίβου στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ σημαντικές διοργανώσεις στίβου αναμένεται να διοργανωθούν στην Κρήτη το προσεχές διάστημα, όπως προανήγγειλε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστας Παναγόπουλος κατά την παρουσία του στη γιορτή του κρητικού στίβου, όπου βραβεύτηκαν αθλητές και οι αθλήτριες που διακρίθηκαν το 2016 μαζί με τους προπονητές τους.

Αρχικά οι άνθρωποι του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης ανήγγειλαν την ανάθεση του Πανελληνίου πρωταθλήματος ορεινού δρόμου, το οποίο θα διεξαχθεί στις 4 Ιουνίου στην Κριτσά, ενώ παρουσιάστηκε και το σποτάκι της διοργάνωσης.

Στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV, ωστόσο, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ αναφέρθηκε και σε άλλα δύο σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Σχεδιάζουμε έναν αγώνα άλματος επί κοντώ στο Ηράκλειο εκτός σταδίου. Θα είναι το Heraklion Pole Vault. Προγραμματίζουμε να γίνει το 2018. Θα είναι ένας αγώνας γυναικών, όπου θα συμμετάσχουν οι καλύτερες Ελληνίδες αθλήτριες και πολύ σημαντικές αθλήτριες από το εξωτερικό. Θα γίνει κέντρο του Ηρακλείου, δεν ξέρουμε ακόμα που ακριβώς. Το κάνουμε στο Σύνταγμα στην Αθήνα για άνδρες, θα το κάνουμε το Ηράκλειο με γυναίκες. Επίσης εξακολουθεί να υπάρχει στο μυαλό μας η διεκδίκηση και ενός νέου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομάδων πάλι για το Παγκρήτιο Στάδιο».

Ο κ. Παναγόπουλος δεν έμεινε μόνο σε αυτές της εξαγγελίες καθώς ανεβαίνοντας στο βήμα για το λόγο του τόνισε ότι βρέθηκε ο χώρος που θα στεγαστεί το προπονητήριο ρίψεων που προγραμματίζεται να γίνει στα Χανιά καθώς το Πρυτανείο παραχώρησε ένα οικόπεδό του. Λίγο αργότερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης τόνισε ότι η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει τη δημιουργία του κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τους εκπροσώπους των χανιώτικων σωματείων…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News