Αθλητισμός

Οι Ισπανοί βάζουν πρώτοι στο παιγνίδι το βίντεο....

Μερικοί μπορούν να πουν ότι οι κακές διαιτησίες, στα παιγνίδια μάλιστα που συγκεντρώνουν παγκόσμιο ενδιαφέρον, να συμβαίνουν  επί τούτου... κατά ένα μέρος, ώστε ο υπέρμαχος της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο Τζιάνι Ινφαντίνο να προωθήσει ταχύτερα και πιο συνολικά την "video technology".

Είναι αρκετές οι φορές που οι διαιτητές διατάραξαν τους φιλάθλους στο μέγα πρωτάθλημα της Ισπανίας, έχοντας ζήσει και πολλά παράξενα με τις ομάδες τους στα ευρωπαϊκά ματς.

Έτσι τίποτε δεν είναι τυχαίο, αφού η La Liga ανακοίνωσε ότι ρίχνει στο παιχνίδι τη βοήθεια από το βίντεο και είναι σημαντικό ότι θα γίνει η πρώτη από τα μεγάλα πρωταθλήματα που το επιχειρεί. Οι Γερμανοί άλλωστε ακόμη φωνάζουν για διαιτητο-κλοπές στον αποκλεισμό τους από τη Ρεάλ και τα μη κανονικά του Ρονάλντο...

Διαβάστε:

"Ο μόνος που δεν ξέρει αν έκανε λάθος, είναι ο διαιτητής"

Ανεπαρκής πλέον η διαιτησία δια... γυμνών οφθαλμών

Η video technology θα επιτρέπει στον διαιτητή να διακόπτει το ματς, όταν λαμβάνει τη σχετική ειδοποίηση από το δωμάτιο ελέγχου και αφού ο τέταρτος του δείχνει σε τάμπλετ την επίμαχη φάση, θα μπορεί ν' αλλάξει την απόφασή του.

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω... Η καλύτερη ΚΕΔ και για στο ελληνικό πρωτάθλημα ετοιμάζεται, από αρχιδαιτητές ρομποτικής προέλευσης!

Σχόλια