default-image

Στη μάχη της ανόδου σήμερα το βόλεϊ του ΟΦΗ

Αθλητισμός
Στη μάχη της ανόδου σήμερα το βόλεϊ του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη μάχη της πρώτης φάσης των μπαράζ ανόδου στην Α1 Εθνική κατηγορία του βόλεϊ μπαίνει σήμερα ο ΟΦΗ, ο οποίος στην πρεμιέρα αντιμετωπίζει στις 19:00 τον Α.Ο. Παλλήνης στο Ζηρίνειο, όπου και θα φιλοξενηθεί το τουρνουά.

Για την ηρακλειώτικη ομάδα το σημερινό ματς θεωρείται κομβικής σημασίας απέναντι σ' έναν αντίπαλο που τον γνωρίζει καλά, καθώς τον αντιμετώπισε και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

«Είναι σαν τελικός για εμάς», τονίζει ο Δημήτρης Ζλατιλίδης στη "Ν.Κ." και εξηγεί: «Θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι, γιατί θα αποτελέσει το "κλειδί" για να προχωρήσουμε. Μας ξέρουν και τους ξέρουμε. Εάν νικήσουμε, μετά θα χρειαζόμαστε άλλη μία νίκη για να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας στην επόμενη φάση και η Ροδίων Άθλησις είναι θεωρητικά η πιο αδύναμη ομάδα. Θεωρώ ότι, πέρα από την ικανότητα και την τακτική, σε τέτοια παιχνίδια κερδίζουν οι προσωπικότητες των αθλητών και οι δικοί μου έχουν ισχυρές προσωπικότητες και θα αντεπεξέλθουν».

Να υπενθυμίσουμε ότι στην επόμενη φάση (τελική) προκρίνονται οι δύο πρώτοι του νότιου ομίλου και οι δύο πρώτοι του βόρειου, οι οποίοι θα συναντηθούν το επόμενο σαββατοκύριακο, όπου θα κριθεί και η άνοδος στην Α1.

Το πρόγραμμα των μπαράζ: Σήμερα 21/4: 17:00 Εθνικός-Ροδίων Άθλησις, 19:00 Α.Ο. Παλλήνης-ΟΦΗ.

Σάββατο 22/4: 16:00 Α.Ο. Παλλήνης-Εθνικός, 18:00 ΟΦΗ-Ροδίων Άθλησις.

Κυριακή 23/4: 13:00 Ροδίων Άθλησις-Α.Ο. Παλλήνης, 15:00 Εθνικός-ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News