Αθλητισμός

Άσβεστη η μνήμη του Θ. Παπαδόπουλου για τους «Κρήτης- 4» (video)

Όσα χρόνια κι αν περάσουν από τη θλιβερή μέρα της απώλειάς του, ο αείμνηστος πρόεδρος των "Κρητών" Θοδωρής Παπαδόπουλος θα είναι ένα πρόσωπο-σύμβολο για το οπαδικό κίνημα του ΟΦΗ. Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων "Κρήτες-4", που ουσιαστικά αποτελεί δημιούργημά του, διοργάνωσε χθες τουρνουά στη μνήμη του.

Στις εγκαταστάσεις του "Lido Soccer", με τη συμμετοχή του ΟΦΗ '94, της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ και του Συνδέσμου "Snakes", έγιναν ποδοσφαιρικοί αγώνες για να τιμηθεί ο αδικοχαμένος Θοδωρής.

Σε κλίμα συγκίνησης οι "Κρήτες" παρέδωσαν τιμητική πλακέτα στον πατέρα του Ανδρέα Παπαδόπουλο και τον αδελφό του, Αντώνη, με τα μέλη της οικογένειας του Θοδωρή να ευχαριστούν όλους τους παρευρισκόμενους, που κρατούν "ζωντανή" τη μνήμη του.

Ο σημερινός πρόεδρος των "Κρητών", Χρήστος Βασιλάκης, τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι μια ξεχωριστή μέρα, γιατί είναι αφιερωμένη σε έναν άνθρωπο που πρόσφερε πάρα πολλά από το δικό μας μετερίζι. Ευχαριστούμε όσους βρίσκονται εδώ για να τον τιμήσουν με την παρουσία τους».

Την ΠΑΕ ΟΦΗ εκπροσώπησε ο γενικός αρχηγός Κώστας Ζερβάκης, που υπογράμμισε ότι κάποια από τα αγωνιστικά τμήματα δε θα μπορούσαν να μην παρευρεθούν, συμπληρώνοντας ότι ο Θοδωρής Παπαδόπουλος άφησε μια σημαντική παρακαταθήκη για όλους τους φιλάθλους.

Το αγωνιστικό μέρος ξεκίνησε με το παιχνίδι της γυναικείας ομάδας κόντρα στους "Snakes", ενώ ακολούθησε το "Κρήτες" - ΟΦΗ '94. Η βραδιά έκλεισε με κάποιες βραβεύσεις στους συμμετέχοντες, ενώ οι φίλοι του της ομάδας Ηρακλείου με συνθήματα και πυρσούς δημιούργησαν ατμόσφαιρα... "Γεντί Κουλέ".

Δείτε το σχετικό βίντεο που προβλήθηκε από την Κρήτη TV

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης

Σχόλια