default-image

Λήγουν τα συμβόλαια 14ων παικτών του ΟΦΗ

Αθλητισμός
Λήγουν τα συμβόλαια 14ων παικτών του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Football League ανακοίνωσε τις λίστες με τους ποδοσφαιριστές των ομάδων της κατηγορίας, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν στις 30 Ιουνίου.

 Σε κάτι περισσότερο από δύο μήνες έχουν δικαίωμα υπογραφής σε άλλη ομάδα και συζητήσεων ήδη από την 1η Ιανουαρίου. Για τον ΟΦΗ στην κατηγορία αυτή ανήκουν 14 παίκτες, ενός εκ των οποίων η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα ανανέωσης.

Συγκεκριμένα, ελεύθεροι μένουν τον ερχόμενο Ιούνιο οι Αντουκόρ, Μπόατενγκ, Μιλοσάβλιεφ, Βουό, Βαλλιάνος, Κασμερίδης, Κιάσσος, Κώτσιος, Μάνος, Μητρόπουλος, Παντίδος, Πουρτουλίδης, Στρέζος και Τουγλής.

Ειδική περίπτωση είναι από τους προαναφερθέντες μόνο ο Γιώργος Στρέζος, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Παναιγιάλειο με συμβόλαιο για 6 μήνες αρχικά και τον ΟΦΗ να διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης για δύο ακόμη χρόνια, με συγκεκριμένους όμως οικονομικούς όρους.

Οι υπόλοιποι τίθενται στο πλαίσιο της αξιολόγησης που θα γίνει από την τεχνική ηγεσία στο τέλος της σεζόν, ανάλογα με την τελική έκβαση της προσπάθειας αλλά και άλλες παραμέτρους που αφορούν και τους παίκτες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News