default-image

Ρεάλ- Ατλέτικο και Μονακό - Γιουβέντους στους "4" του Τσάμπιονς Λιγκ

Ποδόσφαιρο
Ρεάλ- Ατλέτικο και Μονακό - Γιουβέντους στους "4" του Τσάμπιονς Λιγκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βγήκαν τα ζευγάρια που θα αναμετρηθούν στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ διεκδικώντας θέση στον τελικό της διοργάνωσης. Το βέβαιο είναι ότι θα υπάρξει εκπροσώπηση Ισπανικής ομάδας στον τελικό της διοργάνωσης αφού θα έχουμε ... Ισπανικό εμφύλιο στον έναν από τους δύο ημιτελικούς στη Μαδρίτη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης στον  ένα ημιτελικό. Το πρώτο παιχνίδι είναι στο Μπερναμπέου.  Ο νικητής αυτής της "μονομαχίας" θα είναι και ο τυπικά γηπεδούχους του τελικού, που θα γίνει στις 3 Ιουνίου στο Κάρντιφ.

Μονακό - Γιουβέντους  είναι το άλλο  ζευγάρι με το πρώτο ματς να γίνεται στο Πριγκιπάτο.

Τα πρώτα παιχνίδια των τεσσάρων ομάδων θα γίνουν το διήμερο 2-3 Μαΐου και οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα 9-10/5.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βγήκαν και τα ζευγάρια του Europa League

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή θα είναι η 5η  χρονιά που συναντώνται Ρεάλ και Ατλέτικο στην Ευρώπη. Η «βασίλισσα» είχε επικρατήσει στα ημιτελικά του Πρωταθλητριών το 1959 με 2-1 μετά από επαναληπτικό κι αφού στα δύο πρώτα ματς είχαν μοιραστεί οι νίκες (Ρεάλ-Ατλέτικο 2-1 και Ατλέτικο-Ρεάλ 1-0).

Το 2014 η Ρεάλ επικράτησε 4-1 στην παράταση στον τελικό του «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας, ενώ το 2015 αναμετρήθηκαν στα προημιτελικά με τη Ρεάλ να προκρίνεται πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ στη ρεβάνς (0-0, 0-1). Τελευταίο ραντεβού των δύο ομάδων ήταν αυτό στον τελικό του 2016 στον τελικό του «Σαν Σίρο» όπου μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης, η Ρεάλ επιβλήθηκε 5-3 στα πέναλτι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News