default-image

Τι ζήτησε ο Παπαδόπουλος ενόψει Αχαρναϊκού

Αθλητισμός
Τι ζήτησε ο Παπαδόπουλος ενόψει Αχαρναϊκού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην κορύφωσή της είναι η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό της Κυριακής, που κατά κάποιο τρόπο είναι... "πρόβα τζενεράλε". Είναι το τελευταίο πριν τα μαζεμένα ντέρμπι με Απόλλωνα, Λαμία και Άρη, με την ομάδα του Ηρακλείου να επιδιώκει δυναμική επιστροφή από τη διακοπή του Πάσχα.

Στόχος είναι η νίκη για να συνεχίσει το σερί της και ταυτόχρονα να διατηρήσει τον αγωνιστικό ρυθμό, ενόψει των πολύ κρίσιμων αναμετρήσεων που έρχονται. Όλη την εβδομάδα ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει επισημάνει στους ποδοσφαιριστές ότι θα πρέπει να πιέσουν τον Αχαρναϊκό με το... καλημέρα και να "καθαρίσουν" την υπόθεση νίκη το συντομότερο δυνατό .

Ένα κοινό χαρακτηριστικό των τελευταίων αγώνων του πρωταθλήματος είναι ότι ο ΟΦΗ καταφέρνει να βρει το... δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο.

Η σημερινή και η αυριανή προπόνηση θα γίνουν στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης", με τον έμπειρο προπονητή να κάνει τις τελικές δοκιμές για τον αγώνα που έρχεται. Ουσιαστικά αναζητά τις λύσεις για τους αντικαταστάτες των Μάνου και Μητρόπουλου, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας. Πουρτουλίδης ή Μπόατενγκ είναι δύο πιθανές επιλογές για τη μεσαία γραμμή, ενώ τη θέση στην επίθεση διεκδικούν Μιλοσάβλιεφ και Όγκμποε.

Στη χθεσινή προπόνηση η τεχνική ηγεσία επιβράβευσε τους παίκτες για τη μεγάλη τους διάθεση, κάτι που φυσικά έχει να κάνει με τη σωστή νοοτροπία. Ανεξάρτητα με τη δυναμική του αντιπάλου, οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν στο 100%, κάτι που σίγουρα ευχαριστεί τον προπονητή.

Από 'κει και πέρα, στο... απουσιολόγιο είναι και οι τραυματίες Φαζός και Κοιλιάρας. Ο πρώτος, που προέρχεται από την επέμβαση χιαστών στο δεξί γόνατο, θα ξεκινήσει θεραπείες τις επόμενες ημέρες. Από την άλλη, ο έμπειρος αριστερός μπακ έκανε ένεση στο γόνατο, για κάποιες ενοχλήσεις που δε σχετίζονται με τον τραυματισμό στον οπίσθιο χιαστών. Από σήμερα θα ανεβάσει "στροφές" στο ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Νίκου Κουνδουράκη και ως το τέλος του μήνα είναι πιθανό να ενσωματωθεί πλήρως με την υπόλοιπη ομάδα.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News