Αθλητισμός

Παιχνίδι κομβικής σημασίας για τον Εργοτέλη

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του Εργοτέλη για την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άγιο Ιερόθεο, που είναι κομβικής σημασίας για το στόχο της ανόδου.

Η τελευταία προπόνηση θα γίνει το πρωί στο Μαρτινέγκο, ώστε να υπάρχει εξοικείωση με τον πλαστικό χλοοτάπητα, ενώ το βράδυ η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Στις τάξεις των "κιτρινόμαυρων" υπάρχει αποφασιστικότητα και πίστη, ενώ άπαντες θεωρούν ότι με νίκη σ' αυτό το παιχνίδι θα έχει γίνει το αποφασιστικότερο βήμα για την επίτευξη του στόχου. Η έδρα του Αγίου Ιερόθεου είναι ίσως το τελευταίο δύσκολο... πέρασμα για τον Εργοτέλη μακριά από το Ηράκλειο.

 Έτσι, ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει μιλήσει αρκετά στους ποδοσφαιριστές, τονίζοντας συνεχώς ότι πρέπει να βγάλουν την ποιότητά τους στο χορτάρι και να ανταποκριθούν σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, δεν υπάρχουν προβλήματα, αφού και ο Βογιατζής προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα τις τελευταίες μέρες. Βέβαια, είναι πίσω από πλευράς ετοιμότητας και το πιθανότερο είναι ότι θα μείνει εκτός.

Σχόλια