Αθλητισμός

Βγήκαν οι 18άδες των τελικών για τις Μικτές ΕΠΣΗ

Οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣΗ ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους για τους μεγάλους τελικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Το Σάββατο στο γήπεδο της Βάρης, στις 11 το πρωί οι Παίδες αντιμετωπίζουν την Μακεδονία ενώ ακολουθεί στις 15:00 ο τελικός της Μικτής Νέων Ηρακλείου με τις Σέρρες.

Η αποστολή των συγκροτημάτων του Ηρακλείου θα συγκεντρωθεί απόψε στις 20:00 στο λιμάνι του Ηρακλείου για την αναχώρηση για Αθήνα, με τις ευχές όλων να συνοδεύουν τα παιδιά των Μικτών.

Οι ποδοσφαιριστές που επιλέχτηκαν από τους ενωσιακούς προπονητές κ.κ. Δημήτρη Τριβιζαδάκη και Γιάννη Μπασκάκη για τους τελικούς είναι οι κάτωθι:

Μικτή Νέων

Καλαϊτζάκης, Νοικοκυράκης, Κουρίνος, Ζερβάκης, Κουγιουμουτζής, Τζωρτζάκης (ΟΦΗ '94), Μακρυγιαννάκης (Κεραυνός), Χαϊντίνι, Αλεξάκης, Στεφανάκης, Παπαδάκης, Δολαψάκης (Κανάρια), Σηφάκης, Χιώτης (Δόξα), Κεφαλογιάννης (Ολυμπιακός), Κοιλάδης, Αρχοντάκης (Ν.Αλμυρού), Μυλωνάκης (ΠΟΗ).

Μικτή Παίδων

Κουτεντάκης, Γαρεφαλάκης, Καφούσης, Σημαιάκης, Σμπώκος, Πακιουφάκης, Τσαμπουράκης (ΟΦΗ), Ψιμόπουλος, Χαλκιαδάκης, Ματαλλιωτάκης,  Καρδουλάκης (Εργοτέλης), Μακατουνάκης, Ανδρουλάκης, Λιανέρης, Ζηδιανάκης (Λίντο), Βασιλάκης, Γωνιωτάκης (ΠΟΑ), Μακρυδάκης (ΑΟΤ).

Αρχηγός αποστολής είναι ο πρόεδρος της Επιτροπής Μικτών Ομάδων Βαγγέλης Παπαγγελής ενώ τα συγκροτήματα συνοδεύει σύσσωμη η Επιτροπή με τους κ.κ. Γιώργο Κουτεντάκη, Κώστα Θεοδοσάκη και Θεόφιλο Ασλάνη, όπως και ο φροντιστής και «ψυχή» των Μικτών Ομάδων, Μάρκος Κλουβιδάκης.

Σχόλια