Αθλητισμός

Σουάρες -Κιελίνι και το σχόλιο του Μέσι για το ποδόσφαιρο...

Ουρουγουάη και Ιταλία διεκδίκησαν με πάθος στο Μουντιάλ του 2014 και σε ένα αξέχαστο παιχνίδι που διασταύρωσαν τα ξίφη τους, μια θέση στα νοκ-άουτ.

Ουρουγουάη και Ιταλία διεκδίκησαν με πάθος στο Μουντιάλ του 2014 και σε ένα αξέχαστο παιχνίδι που διασταύρωσαν τα ξίφη τους, μια θέση στα νοκ-άουτ. Ο Σουάρες σε μια μονομαχία και "γεμάτος ένταση"δάγκωσε τον Κιελίνι τόσο δυνατά στον ώμο, που ο Ιταλός προσπαθούσε να δείξει το σημάδι στον διαιτητή, όμως εκείνος ήταν ανένδοτος...


Ο νυν άσος της Μπαρτσελόνα πανηγύρισε τελικά μαζί με τους συμπαίκτες αλλά τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ΦΙΦΑ με πολύ βαριά ποινή.

Το βράδυ της Τετάρτης Σουάρες και Κιελίνι διεκδίκησαν πάλι μια πρόκριση, αυτή τη φορά σε συλλογικό επίπεδο και με έπαθλο τα ημιτελικά του Champions League.

Αυτή τη φορά ο Ιταλός (Κιελίνι) πανηγύρισε, όμως στο τέλος οι δυο τους άλλαξαν φανέλες και έφυγαν αγκαλιασμένοι! Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, "η ομορφιά του ποδοσφαίρου" όπως σχολίασε ο Λιονέλ Μέσι στο Twitter και το βλέπετε στη σχετική φωτογραφία...

Σχόλια