default-image

Μονόδρομος το 1-1 για τον Παναθηναϊκό

Μπάσκετ
Μονόδρομος το 1-1 για τον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν μπορεί να υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη στο σημερινό (21:00) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Φενερμπαχτσέ προκειμένου να κάνει το 1-1 στη σειρά με την Τουρκική ομάδα και να διεκδικήσει στη συνέχεια τις πιθανότητες πρόκρισης την επόμενη εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Τσάβι Πασκουάλ αν και γνωρίζει πως ο Παναθηναϊκός απώλεσε το πλεονέκτημα έδρας καλεί σε ανασυγκρότηση, πρώτα του… μυαλού. «Ήταν μια σημαντική και ταυτόχρονα κακή ήττα για μας αυτή στο πρώτο παιχνίδι. Θα πρέπει να ανασυνταχθούμε και να προετοιμάσουμε το μυαλό μας για το δεύτερο παιχνίδι. Σίγουρα θα παίξουμε με περισσότερη πίεση, αλλά πρέπει να ελέγξουμε το ματς της Πέμπτης και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Αν το πετύχουμε αυτό, θα έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε», ανέφερε ο Καταλανός τεχνικός.

Από κει και πέρα,  με δύο... καλεσμένους διεξήχθη η χθεσινή προπόνηση των πρασίνων  στο ΟΑΚΑ. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και ο Μάικ Μπατίστ βρέθηκαν στο κλειστό του Αμαρουσίου, σε μία προσπάθεια εμψύχωσης για αποψινό παιχνίδι. 

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και άπαντες είναι έτοιμοι για... μάχη, προκειμένου το εισιτήριο για το Final-4 της Πόλης να κριθεί την επόμενη εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις.

20:00 (Novasports4)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπασκόνια

21:00 (Novasports2)

Παναθηναϊκός-Φενερμπαχτσέ.

 

Κίνδυνος τιμωρίας 

Με χρηματικό πρόστιμο κινδυνεύει να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός γιατί η Euroleague εντόπισε μεγαλύτερο  αριθμό από τον προβλεπόμενο στις εξέδρες του ΟΑΚΑ στο πρώτο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News