default-image

Στους "4" Γιουβέντους και Μονακό!

Ποδόσφαιρο
Στους "4" Γιουβέντους και Μονακό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα δύο φαβορί βάσει των αποτελεσμάτων των πρώτων αγώνων προκρίθηκαν απόψε στους "4" του Champions League, με την Γιουβέντους και τη Μονακό να σφραγίζουν τα εισιτήριά τους!

Η Γιουβέντους παρουσιάστηκε όπως έπρεπε στο "Καμπ Νου" και αφού άντεξε κατά διαστήματα την πίεση της Μπαρτσελόνα, έφυγε με το ισόπαλο 0-0, ενώ είχε και σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει μέσα στη Βαρκελώνη. Ουσιαστικά το 3-0 του πρώτου αγώνα καθόρισε την μοίρα της ρεβάνς, με τους Γιουβεντίνους να παίρνουν μαζί με την πρόκριση και... εκδίκηση για την ήττα τους στον τελικό του 2015.

Όσον αφορά τη Μονακό, νίκησε για δεύτερη φορά την Ντόρτμουντ, αυτή τη φορά με 3-1 και επιβεβαίωσε την κυριαρχία της στο μεταξύ τους ζευγάρι μετά τη νίκη με 2-3 και στο πρώτο ματς στη Γερμανία. Μόλις στο 3' ο Εμπαπέ σήκωσε το «Louis II» στο πόδι και στο 17' ο Φαλκάο έκανε τους οπαδούς της ομάδας να σκέφτονται τον επόμενο αντίπαλο. Η ομάδα του Τούχελ μείωσε στο 47' με τον Ρόις, όμως δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει και να… ψάξει την παράταση. Το κερασάκι στην τούρτα της Μονακό έβαλε ο Ζερμέν στο 81'.

Έτσι την φετινή τετράδα του Champions League αποτελούν οι Γιουβέντους από την Ιταλία, η Μονακό από τη Γαλλία και οι ισπανικές Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης, οι οποίες μάλιστα ήταν το ζευγάρι του περσινού τελικού με κάτοχο την ομάδα του Ζιντάν. Η κλήρωση των ημιτελικών θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής στη Νιόν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News