default-image

Συγκίνηση στο τουρνουά μνήμης για τον Θοδωρή Παπαδόπουλο

Ποδόσφαιρο
Συγκίνηση στο τουρνουά μνήμης για τον Θοδωρή Παπαδόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όσο χρόνια κι αν περάσουν από την θλιβερή μέρα της απώλειας του, ο αείμνηστος πρόεδρος των «Κρητών» Θοδωρής Παπαδόπουλος θα είναι ένα πρόσωπο-σύμβολο για το οπαδικό κίνημα του ΟΦΗ.

Ο σύνδεσμος φιλάθλων «Κρήτες-4», που ουσιαστικά αποτελεί δημιούργημα του, διοργάνωσε τουρνουά στη μνήμη του.

Στις εγκαταστάσεις του «Lido Soccer» με τη συμμετοχή του ΟΦΗ '94, της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ και του συνδέσμου «Snakes» έγιναν ποδοσφαιρικοί αγώνα, για να τιμηθεί ο αδικοχαμένος Θοδωρής.

Σε κλίμα συγκίνησης οι «Κρήτες» παρέδωσαν τιμητική πλακέτα στον πατέρα του, Ανδρέα Παπαδόπουλο και τον αδελφό του, Αντώνη, με τα μέλη της οικογένειας του Θοδωρή να ευχαριστούν όλους τους παρευρισκόμενους, που κρατούν «ζωντανή» τη μνήμη του.

Ο σημερινός πρόεδρος των «Κρητών», Χρήστος Βασιλάκης τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι μια ξεχωριστή μέρα, γιατί είναι αφιερωμένη σε ένα άνθρωπο που πρόσφερε πάρα πολλά από το δικό μας μετερίζι. Ευχαριστούμε όσους βρίσκονται εδώ για να τον τιμήσουν με την παρουσία τους».

Την ΠΑΕ ΟΦΗ εκπροσώπησε ο γενικός αρχηγός, Κώστας Ζερβάκης, που υπογράμμισε ότι κάποια από τα αγωνιστικά τμήματα δε θα μπορούσαν να μην παρευρεθούν, συμπληρώνοντας ότι ο Θοδωρής Παπαδόπουλος άφησε μια σημαντική παρακαταθήκη για όλους του φιλάθλους.

Το αγωνιστικό μέρος ξεκίνησε με το παιχνίδι της γυναικείας ομάδας κόντρα στους «Snakes», ενώ ακολούθησε το «Κρήτες»-ΟΦΗ '94. Η βραδιά έκλεισε με κάποια βραβεύσεις στους συμμετέχοντες, ενώ οι φίλοι του της ομάδας του Ηρακλείου με συνθήματα και πυρσούς δημιούργησαν ατμόσφαιρα… «Γεντί Κουλέ».

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News