default-image

Ξεκινάει από τα Χανιά η Παπαχρήστου

Σπορ
Ξεκινάει από τα Χανιά η Παπαχρήστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βούλα Παπαχρήστου ετοιμάζεται για ακόμα μία γεμάτη χρονιά, έχοντας ήδη ανοίξει λογαριασμό στα μετάλλια με το χάλκινο στο ευρωπαϊκό του κλειστού στίβου.

Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι θα ξεκινήσει τους αγώνες της στις 20 Μαΐου από τα Χανιά και το διεθνές μίτινγκ του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος. Θα ακολουθήσει το γκαλά της Φιλοθέης στις 31 Μαΐου όπου μαζί με τα Χανιά έχει κάνει τα μεγαλύτερα άλματα της καριέρας της. Το 2011 στα «Βενιζέλεια» πήδηξε 14.72μ. (+1,3) και πέρσι στη Φιλοθέη έκανε ατομικό ρεκόρ με 14.73μ. (-1,3).

Ο τρίτος αγώνας στη σειρά για την Παπαχρήστου, θα είναι στο ντάιαμοντ λιγκ όπου θα συμμετάσχει στο γκόλντεν γκαλά «Πιέτρο Μενέα» της Ρώμης στις 8 Ιουνίου.

Έχοντας πιάσει το όριο για το παγκόσμιο από το ευρωπαϊκό κλειστού στο Βελιγράδι, η Παπαχρήστου βρίσκεται στο αποκορύφωμα της προετοιμασίας της και όπως τόνισε και η ίδια στο sportsfeed.gr, όλα πηγαίνουν καλά και ετοιμάζεται να επιστρέψει σε παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού, έξι χρόνια μετά το Νταεγκού (2011) όπου με 14.05μ. ήταν 16η. Βέβαια, πριν από το παγκόσμιο προηγείται το ευρωπαϊκό των ομάδων στο Λιλ (23-25 Ιουνίου) όπου οι προσδοκίες είναι υψηλές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News