default-image

Ραντεβού στις 16.00 για Ηρόδοτο και ΟΦ Ιεράπετρας

Ποδόσφαιρο
Ραντεβού στις 16.00 για Ηρόδοτο και ΟΦ Ιεράπετρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Aπό τελικό σε τελικό πηγαίνει ο Ηρόδοτος που σήμερα (16.00)για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών υποδέχεται στη Νέα Αλικαρνασσό τον ΟΦ Ιεράπετρας...

Στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού με δεδομένο πως θέλουν ακόμα μία νίκη στην Α1 ΕΠΣΗ για να πανηγυρίσουν τον τίτλο... δεν κάνουν διακρίσεις στα παιχνίδια! Ο Ηρόδοτος λοιπόν δίνει ιδιαίτερη σημασία στην πορεία του στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, αντιμετωπίζοντας μια αξιόλογη και έμπειρη ομάδα, αφού οι Ιεραπετρίτες είναι για ακόμη μία χρονιά νταμπλούχοι Λασιθίου.

Βέβαια ο Κυπελλούχος Ηρακλείου είναι σε εξαιρετική κατάσταση και στο προηγούμενο ματς είχε αποκλείσει με 0-7 τον Ερ. Πλατανιά ενώ εκτός έδρας πρόκριση είχε πάρει και ο Κυπελλούχος Λασιθίου, επικρατώντας με 2-4 στα πέναλτι της Επισκοπής. Αν μη τι άλλο, όλοι στην ομάδα περιμένουν τη στήριξη του κόσμου τους ενώ χθες στη "Ν.Κ." μίλησαν σε αυτο το μήκος κύματος ο Κώστας Γαρεφαλάκης και ο Τίμος Λουτριώτης.

"Πρέπει να τα καταφέρουμε και σε αυτό το παιχνίδι γιατί σαν Ηρόδοτος είμαστε μια ομάδα που έχει τη νοοτροπία νικητή και θέλει να κερδίζει και να διακρίνεται. Νομίζω πως αξίζει να έρθει ο κοσμος και να μας συμπαρασταθεί για άλλη μια διάκριση και μάλιστα απέναντι σε μια καλή ομάδα που έχει πετύχει ό, τι και εμείς στο Λασίθι" μας είπε ο Γαρεφαλάκης ενώ ο Λουτριώτης (τερματοφύλακας) πρόσθεσε: "Εγώ θα προσθέσω πως ακόμα και ουδέτεροι φίλαθλοι για να μας παρακολουθήσουν. Θεωρώ πως θα είναι καλό παιχνίδι και ασφαλώς περιμένω να κάνουμε σαν Ηρόδοτος άλλη μια επιτυχία με έναν καλό αντίπαλο!"

         Ιδιαίτερο ματς για Σ.Σωκιανό

Το σημερινό παιχνίδι είναι ιδιαίτερο για τον πρόεδρο του Ηροδότου Στέλιο Σωκιανό που έχει σε ξεχωριστή θέση στην καρδιά του τον ΟΦ Ιεράπετρας. Βλέπετε αγωνίστηκε εκεί σαν ποδοσφαιριστή με προπονητή τον αείμνηστο και σπουδαίο Πέτρο Βουζουνεράκη και μάλιστα πανηγύρισε με τον ΟΦΙ πρωτάθλημα για την κοινή τότε ΕΠΣ Ηρακλείου-Λασιθίου (αυτό λέει πολλά...) Ο κ. Σωκιανός περιμένει με συγκίνηση την ομάδα της Ιεράπετρας και ασφαλώς ετοιμάζει την καλύτερη δυνατή φιλοξενία στην αποστολή της. Άλλωστε ήδη έχει σημαντικό έργο και σε αυτό το επίπεδο στον Ηρόδοτο!

* Ο διαιτητής Κώστας Μπερτάκης από τα Χανιά ορίστηκε για να διευθύνει την αναμέτρηση με βοηθούς τους Δαράκη Νικόλαο και Κολοκοτρώνη Ιωσήφ.

Όπως ανακοίνωσε ο Ηρόδοτος τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΟΦΙ θα τιμώνται προς 5 και 10 ευρώ και θα διατίθενται από το ταμείο του γηπέδου, ενώ δεν θα ισχύσουν για το συγκεκριμένο παιχνίδι οι κάρτες διαρκείας της σεζόν 2016-2017.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μιμίκος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News