default-image

Παγκρήτιο ή ΟΑΚΑ, ο Σήφης και η τιμή στον "Αλενατόρε"!

Ποδόσφαιρο
Παγκρήτιο ή ΟΑΚΑ, ο Σήφης και η τιμή στον "Αλενατόρε"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείχνει οριστικό. Ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας, θα γίνει στο ΟΑΚΑ ή στο Παγκρήτιο καθώς το στάδιο του Ηρακλείου είναι το μοναδικό που πληροί τις προϋποθέσεις, αφού το γήπεδο της ΑΕΛ αποκλείσθηκε.

Ο υπεύθυνος κυπέλλου της ΕΠΟ Ζήσης Βρύζας, επικοινώνησε χθες με την ΕΠΣΗ και ζήτησε να κλείσουν όλες οι λεπτομέρειες και το «Παγκρήτιο» να είναι πανέτοιμο, σε κάθε περίπτωση. Έτσι αναμένεται να δοθεί σήμερα η άδεια από την Αποκεντρωμένη περιφερειακή Διοίκηση Κρήτης.

Η απόφαση που θα διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου θα παρθεί μόλις οριστικοποιηθούν τα ζευγάρια. Στην περίπτωση τελικού ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, αυτός θα γίνει στο ΟΑΚΑ, μόνο με τη συναίνεση των «πρασίνων». Αν το τρόπαιο διεκδικηθεί από τον ΠΑΟΚ, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα επιλεγεί το Παγκρήτιο. Αλλά και με Ολυμπιακό στον τελικό, η ΕΠΟ θα λάβει τη γνώμη των δυο φιναλίστ για τον ορισμό.

Φλόγα "Παλαιμάχων" από τον Σήφη

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχουν σήμερα 6-8 μ.μ στα γραφεία τους τα μέλη του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΟΦΗ, αναμένοντας μαζική συμμετοχή. Έχουν κληθεί όλοι πρώην πρόεδροι, αφού η συνέλευση θα αποχαιρετά το μακροβιότερο ηγέτη του Συνδέσμου με τεράστια προσφορά όπως ο Βαγγέλης Πετράκης. Επιθυμία να αναλάβει την προεδρία έχει εκφράσει πάντως ο Σήφης Κορωνάκης, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν σήμερα κι άλλες υποψηφιότητες. Η ομάδα των Παλαιμάχων του ΟΦΗ θα δώσει φιλικό στο «Γεντί Κουλέ» στις 24 Μαίου με την αντίστοιχη ομάδα της ΕΑΡ με σκοπό την ενίσχυση της «Ηλιαχτίδας», όπου θα γίνουν σημαντικές βραβεύσεις. «Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στην κοινωνία», είπε μεταξύ άλλων στο ραδιο 984 ο Σήφης Κορωνάκης.

Θα τιμήσουν τον Αναστόπουλο;

Στην εκδήλωση που προγραμματίζουν οι παλαίμαχοι του ΟΦΗ για την Ηλιαχτίδα, θα τιμήσουν ανθρώπους που πρόσφεραν με την καρδιά τους στον ΟΦΗ. Αλλά ακόμη δεν το ξέρει ο Νίκος Αναστόπουλος, που έχει πολλές συμπάθειες για την προσφορά του στους πολύ δύσκολους καιρούς ως προπονητής του ΟΦΗ. Άλλωστε συνδέεται και ως αντίπαλος αρκετών τον καιρό που δόξαζαν το ελληνικό ποδόσφαιρο με τα κοντά πανταλονάκια!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News