Αθλητισμός

Συναντήσεις... του οβελία και η αξία των σερί

Επίκειται μια συνάντηση θεσμικού χαρακτήρα τις προσεχείς ημέρες που είναι ικανή να αποκαταστήσει πληγές που μένουν ανοικτές εδώ και μήνες. Η ανταλλαγή μηνυμάτων, είχε εξαιρετική ευγένεια και εκπληκτική ανταπόκριση. Μένει να δούμε το αποτέλεσμα, όταν γίνει η πολύκροτη συνάντηση με τον πρώτο στην Αθήνα.

Άντε να δούμε, να φτιάχνει ένα θέμα που μόνο ωφέλιμο δεν είναι για το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου. Απ΄ ότι μάθαμε το θέλουν και οι δυο "εμπόλεμες" πλευρές!

Επίκεινται αλλαγές στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης της ΠΑΕ ΟΦΗ, το αμέσως προσεχές διάστημα; Η απόφαση, ειδικά για ένα πόστο φέρεται ως ειλημμένη; Γενικώς… λένε.

Θα τρελαθούμε στις απανωτές τηλεοπτικές μεταδόσεις με τον ΟΦΗ, αφού έτσι κι αλλιώς θα παίζει απέναντι στις μόνιμες ομάδες που επιλέγονται ανά αγωνιστική. Απόλλων, Λαμία, Άρης, χωρίς ανάσα!

Πολλοί γονείς των Μικτών Ομάδων, θα ακολουθήσουν τα παιδιά τους στην Αθήνα για τις ιστορικές στιγμές των Μικτών να διεκδικήσουν δύο κούπες. Η κίνηση της ΕΠΣΗ να επιτύχει 50% έκπτωση από τις Μινωικές Γραμμές, έχει δυναμώσει την εκδρομή… στη Βάρη!

Πολύ καλά κάνει ο ΠΑΟΚ, «ξεψαχνίζοντας» το -3 για τον Ολυμπιακό, με αφορμή τα σενάρια από τα περίεργα συμβάντα με την ΑΕΚ. Με κάθε μορφής δικαίωμα, έχοντας έννομο συμφέρον.

Για τη «γαργάρα» με τη Λαμία και τον Ντουρμισάι, απλά το «σύστημα εξυγίανσης», θα έχει να δίνει υλικό για τη δικαιοσύνη του, στον ιστορικό του μέλλοντος.

Αν καταλάβαμε καλά, τους ίδιους λόγους που προέβαλλαν οι «σύμμαχοι» της εποχής για να προκαλέσουν λόγω διαιτησίας τον ορισμό ΠΔΕ στην ΕΠΟ, θα επικαλεσθεί τώρα ο ίδιος ο Ολυμπιακός στη FIFA!

Κάθε φορά που σηκώνει σπαθί ο Αχιλλέας, έρχεται η κάθαρση στο ποδόσφαιρο!

Η Αξία των σερί:

Ο ΟΦΗ έχει κρατήσει με το σπαθί του το κίνητρο στις οκτώ αγωνιστικές που απομένουν με τα δυο απανωτά σερί των πέντε νικών. Είναι πολύ σημαντικό με όσα επικρατούν στο πρωτάθλημα και τη δυσανάλογη αντιμετώπιση που έχει τύχει σε σχέση με τους δύο πρώτους. Η εφικτή επιδίωξη ωστόσο για την τρίτη θέση κρατά τη φλόγα της ομάδας να φτάσει όσο ψηλότερα μπορεί. Αν δεν υπήρχε αυτή τη «ανασύνταξη» του ποδοσφαιρικού τμήματος με το Νίκο Παπαδόπουλο και μαζί οι διαρκείς παραινέσεις του τεχνικού, απλούστατα ο ΟΦΗ δεν θα είχε καν κίνητρο στη συνέχεια…

Η φωτογραφία:

Ωραίο το Πάσχα στο Τυμπάκι και το ξέρει καλά ο Θανάσης Κολιτσιδάκης που το επέλεξε με τη σύζυγό του Μαρία, ανάμεσα σε πολλές προτάσεις για οβελία! Το ωραίο είναι ότι η παρουσία τους εκεί, συνδυάσθηκε και με πολύ καλή παρέα με πρόσωπα του αθλητικού μας τμήματος.

Φυσικά έπεσε αμέσως η "selfie": Θανάσης Κολιτσιδάκης με τη σύζυγό του Μαρία, και τα ζεύγη Στέλιος και Χρύσα Μαλτεζάκη, Μανόλης και Μάνια Βαρδαλαχάκη!

Ακόμη και το Πάσχα… ρεπορτάζ, επειδή η ζωή είναι πάντα σε κίνηση! Αλλιώς ποια άλλη Ανάσταση μπορούμε να περιμένουμε;

Στ. Μ.

Σχόλια