default-image

Φόρτσαραν για Αχαρναϊκό παρουσία της διοίκησης στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Φόρτσαραν για Αχαρναϊκό παρουσία της διοίκησης στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ανέβασαν «στροφές» σήμερα για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Αχαρναϊκό, με την προπόνηση να διεξάγεται με την παρουσία αντιπροσωπείας της διοίκησης.

Πριν την έναρξη του προγράμματος ποδοσφαιρικό τμήμα και διοικούντες αντάλλαξαν ευχές για το Πάσχα και τονίστηκε για άλλη μια φορά, η σημασία να τερματίσει η ομάδα του Ηρακλείου όσο γίνεται ψηλότερα στη βαθμολογία.

Άλλωστε, όλοι γνωρίζουν και επισημάνθηκε ακόμη μία φορά, ότι η 4αδα αγώνων με Αχαρναϊκό, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία και Άρη είναι κομβικής σημασίας, για την τροπή που θα πάρει η σεζόν σε βαθμολογικό επίπεδο.

«Πρέπει όλοι να είναι ενωμένοι και προσηλωμένοι, για τις σημαντικές αναμετρήσεις που έρχονται αλλά και γενικότερα για το τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος», ήταν το χαρακτηριστικό «μήνυμα».

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η ένταση ανέβηκε ακόμη περισσότερο, με το Νίκο Παπαδόπουλο να κάνει τα πάνα του χωρίς τους τιμωρημένους Μάνο και Μητρόπουλο. Στον αντίποδα, επιστρέφουν οι Μιλοσάβλιεφ και Αντουκόρ που εξέτισαν τις ποινές τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News