default-image

Τελικός Κρήτης αύριο για Ηρόδοτο κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας

Ποδόσφαιρο
Τελικός Κρήτης αύριο για Ηρόδοτο κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τελικός της Κρήτης για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών θα γίνει αύριο στις 16:00 στη Νέα Αλικαρνασσό, με τον Ηρόδοτο να αντιμετωπίζει τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Ο Ηρόδοτος, θέλοντας ακόμα μία νίκη στην Α1 ΕΠΣΗ για να πάρει τον τίτλο, δίνει ιδιαίτερη σημασία στην πορεία του στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, αντιμετωπίζοντας μια αξιόλογη και έμπειρη ομάδα, αφού οι Ιεραπετρίτες είναι για ακόμη μία χρονιά νταμπλούχοι Λασιθίου.

Να τονίσουμε ότι ο Κυπελλούχος Ηρακλείου στο προηγούμενο ματς είχε αποκλείσει με 0-7 τον Ερ. Πλατανιά ενώ εκτός έδρας πρόκριση είχε πάρει και ο Κυπελλούχος Λασιθίου, επικρατώντας με 2-4 στα πέναλτι της Επισκοπής.

Ο διαιτητής Κώστας Μπερτάκης από τα Χανιά ορίστηκε για να διευθύνει την αναμέτρηση της Τετάρτης με βοηθούς τους Δαράκη Νικόλαο και Κολοκοτρώνη Ιωσήφ.

Όπως ανακοίνωσε ο Ηρόδοτος τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΟΦΙ θα τιμώνται προς 5 και 10 ευρώ και θα διατίθενται από το ταμείο του γηπέδου, ενώ δεν θα ισχύσουν για το συγκεκριμένο παιχνίδι οι κάρτες διαρκείας της σεζόν 2016-2017.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News