default-image

Τέλος εποχής για Τζον Τέρι και Τσέλσι

Ποδόσφαιρο
Τέλος εποχής για Τζον Τέρι και Τσέλσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από 22 χρόνια κοινής πορείας και πολλούς τίτλους, άλλη μία υποστολή… σημαίας είναι γεγονός.

Ο Τζον Τέρι θα αποτελέσει παρελθόν από την Τσέλσι το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς οι δύο πλευρές αποφάσισαν ότι πρέπει να μπει ένα τέλος σ' αυτό το όμορφη ταξίδι.

Πιθανότατα ο 37χρονος κεντρικός αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του για 1-2 χρόνια, με πιθανότερο προορισμό το Ντουμπάι.

«Έπειτα από 22 χρόνια υπάρχουν πολλά που μπορώ να πω και πολλοί άνθρωποι να αποχαιρετίσω. Από τους προπονητές, τους συμπαίκτες μέχρι το τεχνικό επιτελείο και τους οπαδούς, που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Δεν μπορώ να τους ευχαριστήσω αρκετά. Θα βρεθούν οι ευκαιρίες τις επόμενες εβδομάδες, ώστε να μιλήσω για το μέλλον μου. Προς το παρόν, είμαι αφοσιωμένος στο να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», ήταν η δήλωση του 36χρονου Τέρι, που, από το 1998, όταν και προβιβάστηκε στους «μεγάλους», μετά από τρία χρόνια στην ακαδημία, έχει παίξει 713 φορές -τις 578 ως αρχηγός- με την μπλε φανέλα, σκοράροντας 66 γκολ! Έχει κατακτήσει, δε, τέσσερις φορές την Premier League, μία το Champions League, μία το Europa League, πέντε φορές το Κύπελλο και 3 φορές το Λιγκ Καπ!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News