default-image

Στις επάλξεις ο ΟΦΗ για την πιο κρίσιμη καμπή

Ποδόσφαιρο
Στις επάλξεις ο ΟΦΗ για την πιο κρίσιμη καμπή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα κεφάλια… μέσα από σήμερα για τον ΟΦΗ, καθώς οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στις προπονήσεις. Μετά από 4ημερο ρεπό και αφού γέμισαν τις μπαταρίες τους, ξεκίνησαν δουλειά για την απαιτητική συνέχεια που ακολουθεί.

Αυτή τη στιγμή η προσοχή είναι στραμμένη στον κυριακάτικο αγώνα με τον Αχαρναϊκό, ενώ θα ακολουθήσουν δύο εβδομάδες… φωτιά, με όλα τα ντέρμπι μαζεμένα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχουν επικεντρωθεί στο αμέσως προσεχές παιχνίδι, καθώς θεωρητικά είναι εύκολο, όμως απαιτείται η δέουσα προσοχή και σοβαρότητα.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο έμπειρος τεχνικός κάνει τα πλάνα του για τον Αχαρναϊκό, χωρίς τους Μάνο και Μητρόπουλο. Αμφότεροι θα εκτίσουν ποινής μίας αγωνιστικής, καθώς έχουν συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες. Από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζαν με μία μέρα έξτρα άδεια οι Μπόατενγκ και Μητρόπουλος, ενώ μόνο ο Κοιλιάρας συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα. Ο ηρακλειώτης μπακ προπονείται υπό τις οδηγίες του Νίκου Κουνδουράκη, ενώ μέσα στον Απρίλιο δύσκολα θα προλάβει κάποια από τα παιχνίδια που υπάρχουν στο πρόγραμμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News