Αθλητισμός

Πλέον ο ΟΦΗ ξέρει την κατηγορία...

O ΟΦΗ έδειξε στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό πως δεν έχει απλά μάθει να παίρνει παιχνίδια εκτός έδρας! Αλλά έχει μάθει γενικότερα την κατηγορία! Η Football League είναι ένα πρωτάθλημα ειδικών συνθηκών και αν μη τι άλλο η κρητική ομάδα το "βίωσε" για τα καλά!

 Πλέον έχει μπει στο "πετσί του" αλλά κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί για τη συνέχεια και όπου συνέχεια βάλτε την κατάληξη! Οι ποδοσφαιριστές δικαίως κέρδισαν 4ήμερο ρεπό από τον Νίκο Παπαδόπουλο, επιστρέφοντας στις προπονήσεις αυριο, Δευτέρα του Πάσχα.

Εξάλλου οι περισσότεροι μη Κρητικοί, από Θεσσαλονίκη και Αθήνα που ήταν οι ενδιάμεσοι σταθμοί, πήραν το δρόμο για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Ασφαλώς μετά το δύσκολο πρόγραμμα χρειαζόταν να "γεμίσουν οι μπαταρίες" αλλά ταυτόχρονα και περισυλλογή, για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής προσπάθειας. Μετά το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό, που θα ακολουθήσει τη διακοπή μη ξεχνάμε πως θα ακολουθήσουν όλα τα ντέρμπι της πρώτης 4άδας. Κατά σειρά με Απόλλωνα Σμύρνης (εντός), Λαμία (εκτός) και Άρη (εντός) είναι τα παιχνίδια που μπορεί να αλλάξουν τους βαθμολογικούς συσχετισμούς. Ο ΟΦΗ θα τους αντιμετωπίσει σε διάστημα τριών εβδομάδων, ενώ και οι υπόλοιποι όλες τις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Στον ΟΦΗ βλέπουν με ρεαλισμό τη συνέχεια, γνωρίζοντας ότι η ανατροπή των δεδομένων είναι κάτι πολύ δύσκολο. Με πρώτο στόχο την 3η θέση και.. βλέπουμε. Και το εγχείρημα περνάει από τις καλές εμφανίσεις με τα στοιχεία που απαιτεί η κατηγορία εντός αγωνιστικού χώρου! Αλλά πλέον είναι φανερό: Ο ΟΦΗ έπαθε αλλά έμαθε...

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μιμίκος

Σχόλια