default-image

Με μπάζερ μπίτερ η Μίλαν πήρε ισοπαλία από την Ίντερ

Ποδόσφαιρο
Με μπάζερ μπίτερ η Μίλαν πήρε ισοπαλία από την Ίντερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη Derby della Madonnina η Μίλαν ισοφάρισε σε 2-2 την Ίντερ στην τελευταία φάση του αγώνα παίρνοντας έναν σημαντικό βαθμό με ανάλογο τρόπο όπως οι "νερατζούρι" στον πρώτο γύρο.

Ξαφνικός θάνατος στο Μιλάνο Νο2 με την Ίντερ να είναι αυτή τη φορά το θύμα καθώς η Μίλαν ισοφάρισε σε 2-2 στην τελευταία φάση του Derby della Madonnina που διεξήχθη το Σάββατο το μεσημέρι στο Μιλάνο.

Σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη ντέρμπι με πολλές φάσεις εκατέρωθεν, τέσσερα γκολ, δοκάρι, καλό ρυθμό, ένταση και πάθος οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με την Μίλαν να πληγώνει με το ίδιο νόμισμα την Ίντερ όπως είχε γίνει και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Τότε ήταν ο Πέρισιτς ο οποίος είχε ισοφαρίσει για τους "νερατζούρι" στο 93' τώρα ήταν η σειρά του Σαπάτα να κάνει στο 97' το 2-2 και το ματς να λήξει ισόπαλο.

Αποτέλεσμα δίκαιο αν δει κανείς το πως κύλησε όλη η αναμέτρηση και τις φάσεις εκατέρωθεν που είχαν οι δυο ομάδες στην διάρκεια του 90λεπτου.

Η Μίλαν μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση και θα μπορούσε στο 2' να ανοίξει το σκορ αλλά η τετραπλή ευκαιρία που είχε κόντραρε στα σώματα ενώ το τελικό σουτ του Μπάκα έφυγε αρκετά άστοχο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 14' όταν ο Ντεουλοφέου έγινε κάτοχος της μπάλας μετά την εκτέλεση του κόρνερ, μπήκε από τα δεξιά και σούταρε με την μπάλα να βρίσκει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Χαντάνοβιτς. Η Μίλαν είχε μια ακόμα καλή στιγμή στο 33' όταν ο Σόσα έφυγε πολύ γρήγορα από τα δεξιά, πέρασε τον Μεδέλ αλλά όταν μπήκε στην περιοχή καθυστέρησε με αποτέλεσμα να μην γίνει απειλητικός καθώς δεν γύρισε παράλληλα την μπάλα προς τον Μπάκα.

ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΣΕ ΕΝΝΙΑ ΛΕΠΤΑ Η ΙΝΤΕΡ

Η Ίντερ που σε όλο αυτό το διάστημα πίεζε αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει βρήκε την πρώτη της φάση μπροστά από την εστία του Ντοναρούμα στο 35' και άνοιξε το σκορ. Ο Γκαλιαρντίνι έκανε την βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας προς τον Καντρέβα ο οποίος μπήκε μέσα στην περιοχή από τα δεξιά, πλάσαρε όμορφα και άνοιξε το σκορ.

Εννιά λεπτά αργότερα μάλιστα οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Ικάρντι. Ωραία αντεπίθεση για την Ίντερ ο Ικάρντι με το στήθος έδωσε στον Πέρισιτς, αυτός έκανε την κούρσα από τα αριστερά, την κατάλληλη στιγμή την γύρισε παράλληλα προς τον επερχόμενο φορ της Ίντερ ο οποίος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τον ίδιο ρυθμό με το πρώτο μέρος, κάτι αναμενόμενο, και σε αντίθεση με το πρώτο 45λεπτο η Ίντερ απείλησε πρώτη. Ήταν το 56' όταν ο Ικάρντι βγήκε ως αριστερός εξτρέμ και γύρισε παράλληλα προς τον Πέρισιτς ο οποίος μπήκε στην περιοχή έκανε το πλασέ αλλά αυτό ήταν κακό με τον Ντοναρούμα να αποκρούει.

ΠΗΡΕ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η ΜΙΛΑΝ

Η Μίλαν απάντησε στο 65' με τον Ντεουλοφέου ο οποίος επιχείρησε ένα σουτ με το δεξί έξω από την περιοχή, η μπάλα έσκασε προ του Χαντάνοβιτς αλλά ο γκολκίπερ της Ίντερ με επέμβαση με το αριστερό χέρι έδιωξε εκ νέου σε κόρνερ. Νέα καλή στιγμή για τους τυπικά φιλοξενούμενους στο 72΄όταν ο Μπάκα κυνήγησε ένα γύρισμα προς τον Χαντάνοβιτς, μπόρεσε να κλέψει την μπάλα και σε κενή εστία άργησε να πλασάρει για να την στείλει στα δίχτυα με αποτέλεσμα να διώξει η άμυνα της Ίντερ.

Ο Μοντέλα έριξε ότι είχε από τον πάγκο προκειμένου να κάνει όσο πιο επιθετική γινόταν την ομάδα του και η Μίλαν κατέληξε στα τελευταία λεπτά να παίζει με ένα 4-2-4 στην προσπάθεια της να μειώσει αρχικά το σκορ. Από την άλλη ο Στέφανο Πιόλι γύρισε πίσω την ομάδα του που κλείστηκε στα καρέ της.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο 84' η Μίλαν να φτάσει στο 2-1. Σέντρα από τα δεξιά και ο Ρομανιόλι με προβολή βρήκε την μπάλα και την έσπρωξε στα δίχτυα κάνοντας τους οπαδούς των "ροσονέρι" να ελπίζουν στην ισοφάριση.

Η Ίντερ είχε μια ακόμα καλή στιγμή στο 95' με τον Μπιαμπιάνι που είχε περάσει ως αλλαγή στις καθυστερήσεις αλλά το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή έφυγε έξω.

Η Μίλαν βρήκε άλλη μια ευκαιρία που έψαχνε στα λεπτά των καθυστερήσεων και κέρδισε κόρνερ στο 97'. Ο Μπάκα πήρε την πρώτη κεφαλιά πάσα προς το δεύτερο δοκάρι και ο Σαπάτα με προβολή την έστειλε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα για το 2-2 με τον διαιτητή να σφυρίζει την λήξη χωρίς οι γηπεδούχοι να προλάβουν να κάνουν καν σέντρα.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντ'Αμπρόζιο, Μεδέλ, Μιράντα, Ναγκατόμο, Γκαλιαρντίνι, Κοντογκμπιά, Καντρέβα (91' Μπιαμπιανί), Ζοάο Μάριο (80' Μουρίλο), Πέρισιτς (67' Έντερ), Ικάρντι.

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Καλάμπρια (80' Οκάμπος), Κριστιάν Σαπάτα, Ρομανιόλι, Ντε Σίλιο, Κούτσα (57' Λοκατέλι), Σόσα (74' Λαπαντούλα), Μάτι Φερνάντες, Σούσο, Μπάκα, Ντεουλοφέου.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News