default-image

Nτέρμπι Μίλαν-Ίντερ στη Serie A

Ποδόσφαιρο
Nτέρμπι Μίλαν-Ίντερ στη Serie A

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την εποχή Μπερλουσκόνι να κλείνει οριστικά, η Serie A επιστρέφει με το πρώτο «κινεζικό» ντέρμπι του Μιλάνου, σε μία αγωνιστική που διεξάγεται ολόκληρη το Μεγάλο Σάββατο.

Το ντέρμπι του Μιλάνου μεταξύ της Ίντερ και της Μίλαν ανοίγει το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής του Campionato, με τα «ξαδέρφια» να ανήκουν πλέον αμφότερα σε κινεζικά επιχειρηματικά found και τον αγώνα να διεξάγεται στις 12:30 τοπική ώρα προκειμένου να είναι εφικτό να τον παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στην Άπω Ανατολή.

Επτά παιχνίδια κάνουν σέντρα στις 16:00 (Ελλάδος), στις 19:00 υπάρχει το Σασουόλο- Σαμπντόρια, ενώ την αγωνιστική ημέρα ολοκληρώνει ο αγώνας Νάπολι- Ουντινέζε.

Ίντερ- Μίλαν δίχως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι να βρίσκεται στο τιμόνι των «ροσονέρι», κάτι που μας γυρνά τριάντα ένα χρόνια πίσω, στο μακρινό 1986, λίγο καιρό πριν ο «Cavaliere» αναλάβει τις τύχες του κλαμπ.

Ένα ντέρμπι που είναι πιθανό να κρίνει και το πολυπόθητο για αμφότερους τους συλλόγους ευρωπαϊκό «εισιτήριο! Για τους τυπικά γηπεδούχους ο Στέφανο Πιόλι έχει στη διάθεσή του τους Ικάρντι, Γκαλιαρντίνι, ενώ ο Μεντέλ επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας για να κάνει δίδυμο με τον Μιράντα και τον Μουρίγιο να μένει στον πάγκο. Πιθανή η τριάδα Καντρέβα- Μπανέγκα- Πέρισιτς στην πλάτη του αρχηγού των «νερατζούρι».

Δύο τα διλήμματα για τον τεχνικό της Μίλαν Βιτσέντσο Μοντέλα. Μάτι Φερνάντες ή Λοκατέλι για τη θέση του τιμωρημένου Πάσαλιτς και ποιος εκ των Τζαπάτα- Παλέτα θα πάρει θέση δίπλα στον Ρομανιόλι στα στόπερ. Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται διαφοροποιήσεις συγκριτικά με την εντεκάδα που αγωνίστηκε απέναντι στην Παλέρμο.

Από τα παιχνίδια της ζώνης των 16:00 ενδιαφέρον παρουσιάζει το τοπικό ντέρμπι της Τοσκάνης μεταξύ της Φιορεντίνα και της Έμπολι, η Λάτσιο δοκιμάζεται στην έδρα της παραπαίουσας Τζένοα, με τους Ντε Βριλ και Μπίλια να είναι και πάλι μάχιμοι, η Γιουβέντους μετά τον θρίαμβο επί της Μπαρτσελόνα καλείται να περάσει από το «Αντριάτικο» κόντρα στη Πεσκάρα παρά το γεγονός πως θα παραταχθεί με πολλές αλλαγές εν όψει της «μάχης» στο Καμπ Νου, ενώ η Ρόμα, χωρίς τον Ντε Ρόσι, υποδέχεται την Αταλάντα που δίνει εξετάσεις για το κατά πόσο μπορεί να αντέξει μέχρι τέλους την πίεση της διεκδίκησης μίας θέσης που οδηγεί στο Europa League της επόμενης σεζόν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής:

Μεγάλο Σάββατο 15/4

Ίντερ- Μίλαν 13:30

Κάλιαρι- Κιέβο Βερόνα 16:00

Φιορεντίνα- Έμπολι 16:00

Τζένοα- Λάτσιο 16:00

Παλέρμο- Μπολόνια 16:00

Πεσκάρα- Γιουβέντους 16:00

Ρόμα- Αταλάντα 16:00

Τορίνο- Κροτόνε 16:00

Σασουόλο- Σαμπντόρια 19:00

Νάπολι- Ουτνινέζε 21:45

Η επόμενη αγωνιστική(33η):

Σάββατο 22/4

Αταλάντα- Μπολόνια 19:00

Φιορεντίνα- Ίντερ 21:45

Κυριακή 23/4

Σασουόλο- Νάπολι 13:30

Κιέβο Βερόνα- Τορίνο 16:00

Λάτσιο- Παλέρμο 16:00

Μίλαν- Έμπολι 16:00

Σαμπντόρια- Κροτόνε 16:00

Ουντινέζε- Κάλιαρι 16:00

Γιουβέντους- Τζένοα 21:45

Δευτέρα 24/4

Πεσκάρα- Ρόμα 21:45

Πηγή: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News