default-image

Ψάχνουν τη δική τους… ανάσταση Μπάγερν και Ντόρτμουντ

Ποδόσφαιρο
Ψάχνουν τη δική τους… ανάσταση Μπάγερν και Ντόρτμουντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τα στραπάτσα στο Champions League και πριν τις ρεβάνς, Μπάγερν και Ντόρτμουντ έχουν απόψε δύσκολες αποστολές για την 29η αγωνιστική της Bundesliga.

Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για τις γερμανικές ομάδες στην Ευρώπη… Η Μπάγερν μετά την ήττα με 2-1 από τη Ρεάλ και πριν τη ρεβάνς της Τρίτης στο «Μπερναμπέου» δοκιμάζεται για την 29η αγωνιστική στο Λεβερκούζεν. Μπόατενγκ, Χούμελς αλλά και ο τιμωρημένος Λεβαντόφσκι θα λείψουν, με τον Κάρλο Αντσελότι να έχει την ευχέρεια χάρη στο +10 από τη δεύτερη Λειψία (υποδέχεται τη Φράιμπουργκ) να κάνει rotation εν όψει Μαδρίτης.

Η Ντόρτμουντ, που έχασε με 3-2 από τη Μονακό, δεν έχει αυτή την πολυτέλεια, καθώς πριν πάει στο Πριγκιπάτο πρέπει να νικήσει την αξιόμαχη Άιντραχτ στη Βεστφαλία, αν θέλει να μπει στην τριάδα. Πέραν του Μπάρτρα που τραυματίστηκε από το τρομοκρατικό χτύπημα και θα απουσιάσει για σχεδόν έναν μήνα, ο Τόμας Τούχελ δεν υπολογίζει και στους Γκέτσε, Σίρλε και Ντουρμ.

Η μόλις δέκατη Σάλκε που έχασε με 2-0 από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ για το Europa League αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ουραγό και καταδικασμένη Ντάρμσταντ, ενώ η δεύτερη Χόφενχαϊμ κοντράρεται με τη δέκατη Γκλάντμπαχ.

Αναλυτικά η 29η αγωνιστική:

Σάββατο 15/4 16:30

Ντόρτμουντ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Μάιντς-Χέρτα Βερολίνου

Λεβερκούζεν-Μπάγερν Μονάχου 19:30

Κυριακή 16/4

Βέρντερ Βρέμης-Αμβούργο 16:30

Ντάρμσταντ-Σάλκε 18:30

Επόμενη αγωνιστική (30η):

Παρασκευή 21/4

Κολωνία-Χόφενχαϊμ 21:30

Σάββατο 22/4 16:30

Μπάγερν Μονάχου-Μάιντς

Χέρτα Βερολίνου-Βόλφσμπουργκ

Ίνγκολσταντ-Βέρντερ Βρέμης

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Άουγκσμπουργκ

Γκλάντμπαχ-Ντόρτμουντ 19:30

Κυριακή 23/4

Φράιμπουργκ-Λεβερκούζεν 16:30

Σάλκε-Λειψία 18:30

Πηγή: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News