Αθλητισμός

Τρία μετάλλια ο ΠΑΣ στο Πανελλήνιο πιστολιού

Με απολογισμό τρία μετάλλια και αρκετά πλασαρίσματα σε τελικούς αγωνισμάτων γύρισε η αποστολή του Παγκρήτιου Αθλητικού Συλλόγου από την Αθήνα, όπου συμμετείχε στη 2η φάση των Πανελλήνιων αγώνων εφήβων-νεανίδων σταθερού στόχου στα αγωνίσματα πιστολιού ταχύτητας - πιστολιού σπορ και τυφέκια πρηνηδόν τριών στάσεων.
 
Οι αγώνες πιστολιών πραγματοποιήθηκαν στο σκοπευτήριο της  Μαλακάσας και ο Κλεισαρχάκης Γρηγόριος στο πιστόλι ταχύτητας κατέλαβε την 3η θέση ατομικά και το χάλκινο μετάλλιο, ο Μαρκογιαννάκης Ιωσήφ του Ανταλκίδα κατέλαβε την 5η θέση ατομικά και ο Μαρκογιαννάκης Ιωσήφ του Παναγιώτη την 9η θέση ατομικά. Επίσης στην αποστολή συμμετείχαν ο Μαυράκης Ευάγγελος από τον «Τάλως» και ο Πρινιωτάκης Εμμανουήλ από τον «ΑΣΟΛΛΑΣΙΘ» για πρώτη φορά.

Η Αθανασία Μαρούλη κατέλαβε την 4η θέση στο πιστόλι σπορ νεανίδων. Επίσης για πρώτη φορά συμμετείχαν και οι Καλοσυνάκη Μαρίνα και Σακκούδη  Ελβίρα με αρκετά καλά αποτελέσματα στην πρώτη τους εμφάνιση.
 
Οι αγώνες στα τυφέκια φιλοξενήθηκαν στο εθνικό σκοπευτήριο του Βύρωνα και από τον ΠΑΣ την καλύτερη εμφάνιση την έκανε η Κηπαράκη Ευαγγελία, η οποία κατέλαβε τη 2η ατομική θέση. Επίσης αρκετά καλή εμφάνιση έκανε η Λυρώνη Βασιλεία του ΠΑΣ και η Παχιαδάκη Ελένη του Μίνωα. Ντεμπούτο και για την Κοκολάκη Ειρήνη του Παγκρήτιου Αθλητικού Συλλόγου, η οποία στην πρώτη της συμμετοχή έκανε εξαιρετικό αγώνα.

Επόμενος αγώνας του Παγκρήτιου Αθλητικού Συλλόγου είναι  το σαββατοκύριακο 22-23/04/17 στα αγωνίσματα Πυροβόλων πιστολιών ( Ελεύθερο Πιστόλι και Στάνταρ )  στις κατηγορίες εφήβων και ανδρών στα σκοπευτήρια του Βύρωνα και της Μαλακάσας στην Αττική.
 
Ο Παγκρήτιος Αθλητικός Σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα την κοινοπραξία ANEK-Superfast για την χορηγία τους στις μετακινήσεις του συλλόγου Ηράκλειο - Πειραιά και Πειραιά Ηράκλειο, επίσης το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου για την άψογη συνεργασία τους.
 
Τέλος ο ΠΑΣ ενημερώνει ότι οι προπονήσεις των αεροβόλων όπλων άρχισαν κανονικά στα σκοπευτήρια αεροβόλων όπλων στην Νέα Αλικαρνασσό (Μικράς Ασίας 3) και στο Παγκρήτιο Στάδιο (Θύρα 19).
Στην Νέα Αλικαρνασσό το σκοπευτήριο αεροβόλων όπλων είναι ανοιχτό   Δευτέρα - Τετάρτη - Πέμπτη από της 18:00 έως 21:00 και στο Παγκρήτιο Στάδιο Τρίτη - Πέμπτη από της 18:00 έως 20:00.

Σχόλια