Αθλητισμός

Βετούλας: Να κερδίσουμε το 1ο παιχνίδι με τον Κολοσσό…

Ικανοποιημένος από το πρόσωπο που δείχνει η ομάδα του στα εκτός έδρας παιχνίδια τον τελευταίο μήνα είναι ο Νίκος Βετούλας, ο οποίος πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στα πλέι οφ της Basket League όπου το Ρέθυμνο Cretan Kings θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό Ρόδου.

Κάνοντας μάλιστα τον απολογισμό του ο προπονητής της ρεθυμνιώτικης ομάδας επισήμανε: «Από την στιγμή που ανέλαβα, κάναμε 7 νίκες 4 ήττες και καταφέραμε και πήραμε το πλεονέκτημα, κάτι που φάνταζε αδύνατο πριν λίγο καιρό. Εκμεταλλευτήκαμε και κάποιες ήττες που έκανε ο Κολοσσός, που για να είμαστε ειλικρινής, ο Κολοσσός ήταν η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος κατά την άποψή μου. Στα πλέι οφ, τώρα, είναι ένα παιχνίδι, έχεις το άγχος να κερδίσεις στην έδρα σου. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να καταφέρουμε να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι».

Όσο για τις ομάδες που υποβιβάστηκαν είπε: «Ο βαθμολογικός πίνακας λέει την αλήθεια, με την έννοια ότι είχαν ομάδες για να κερδίσουν, αλλά δεν κέρδισαν. Αντίθετα, οι άλλες οι ομάδες που χρειάστηκαν να κερδίσουν τα παιχνίδια, τα κέρδισαν και έμειναν. Θεωρώ ότι η διάρκεια μετράει και έδειξαν ποιες ομάδες είχαν διάρκεια».

Ο Γιάννης Παναρετάκης από πλευράς των παικτών είπε: «Τώρα θα συνεχίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε για τα πλέι οφ. Οι απαιτήσεις της ομάδας είναι υψηλές. Έχει αυτό το πνεύμα από την αρχή η ομάδα και θέλουμε να προχωρήσουμε όσο γίνεται περισσότερο και να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν».

Σχόλια