Αθλητισμός

Καταγγελία Ολυμπιακού για ξύλο από τα ΜΑΤ

Μεγάλη ένταση στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» μετά τον ημιτελικό του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, με τους Πειραιώτες να καταγγέλουν ότι οι άνδρες των ΜΑΤ χτύπησαν ποδοσφαιριστές και στελέχη της ομάδας.

Σύμφωνα ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, οι άνδρες των ΜΑΤ χτύπησαν τους Στέφανο Καπίνο, Θανάση Ανδρούτσο και Δημήτρη Νικολάου, αλλά και φροντιστές της ομάδας στη φυσούνα, αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό θα κατατεθούν μηνύσεις σε βάρος των υπευθύνων. Οι λόγοι που συνέβη αυτό δεν έχουν γίνει γνωστοί, αλλά κάποιοι μιλούν για ένταση που υπήρξε στα αποδυτήρια.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς έκανε λόγο για… χούντα: «Δεν θα μιλήσω για τη διαιτησία, νομίζω πως όλοι είδατε και καταλάβατε τι έγινε απόψε με τον Παπαπέτρου και τους βοηθούς του. Μόλις τελείωσε το ματς, διμοιρία των ΜΑΤ απέκλεισε τα αποδυτήριά μας και χτυπούσε ανελέητα τους πάντες! Ανάμεσά τους και ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Χτύπησαν φροντιστές που δεν είχαν καμία σχέση με οτιδήποτε άλλο, απλούς ανθρώπους του μεροκάματου και του μόχθου που κουβαλούσαν εκείνη την ώρα πετσέτες και πράγματα. Χτύπησαν αλύπητα κόσμο, απίστευτα πράγματα. Αυτό που έγινε απόψε είναι χούντα! Με αυτά πρέπει να ασχοληθούν οι αρμόδιοι υπουργοί και η Κυβέρνηση, να ψάξουν να βρουν. Να ασχοληθεί η Κυβέρνηση με αυτό το σοβαρό περιστατικό οπωσδήποτε. Ο φροντιστής μας είχε αίματα στο πρόσωπό του».

Σοκαρισμένος ο Στέφανος Καπίνο πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι να πω… Είναι δυνατόν να είναι τα ΜΑΤ στα αποδυτήρια και να βαράνε παίκτες; Δεν μπορώ να μιλήσω, δεν ξέρω τι να πω… Αυτά τα πράγματα δεν έχουν ξαναγίνει. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Παίκτες άρχισαν να τσακώνονται με τα ΜΑΤ για να φτάσουμε στα αποδυτήρια. Είναι δυνατόν να μας χτυπούν; Τι να σας πω… Έγιναν διάφορα, δεν έβλεπαν μπροστά τους. Όλοι μέσα δεν ξέρουν τι να πουν. Ο ένας παίκτης μάζευε τον άλλο για να μη φάμε ξύλο από τα ΜΑΤ».

Παράλληλα, λίγη ώρα αργότερα, οπαδοί των "ερυθρόλευκων" προσπάθησαν να επιτεθούν στους αστυνομικούς στο σημείο που βρίσκεται το Lounge Cafe και η Μικτή Ζώνη, πετώντας μάλιστα κροτίδες. Ευτυχώς, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πρόλαβαν και έκλεισαν τις πόρτες, με αποτέλεσμα να αποφευχθούν τα χειρότερα. H ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά την τοποθέτηση του Διευθυντή επικοινωνίας, Κώστα Καραπαπά, ενημέρωσε πως θα προχωρήσει σε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

Σχόλια