Αθλητισμός

Εξαιρετικό σεμινάριο kick boxing στη Χερσόνησο

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε το SECOND CRETAN WAKO KICKBOXING SEMINAR. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία kick boxing (ΠΟΚ), η WAKO σε συνεργασία με τους Gerontis fighters και τη Michalacopoulos Seminars διοργάνωσαν και διεκπεραίωσαν ένα διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο που διεξήχθη στις Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Απριλίου 2017.

Το σεμινάριο έλαβε χώρα στο κλειστό Γυμναστήριο δήμου Χερσονήσου  "ΦΙΛΩΝΙΔΕΙΟ". Στο σεμινάριο ήταν παρόντες υψηλόβαθμα στελέχη απεσταλμένοι της πανελλήνιας ομοσπονδίας kick boxing όπως ο κ. Μαυρομμάτης Αντώνιος αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας και marketing WAKO chairman οπως και A level WAKO trainer. Ένας εξαίρετος δάσκαλος και προπονητής που μετράει στο ενεργητικό του αμέτρητες επιτυχίες.

Επίσης εκεί βρέθηκε και ο κ. Φιλιππόπουλος Διονύσιος ένας έμπειρος διεθνής διαιτητής που έχει 14 χρόνια εμπειρίας στα ρινγκ και ως αθλητής από το 1985 έχει γνώσεις σε θέματα που αφορούν διαιτησία, κρίση κανονισμών της ΠΟΚ και της WAKO. Ο διεθνής ρέφερι είναι μέλος της επιτροπής διαιτησίας της πανελλήνιας ομοσπονδίας kick boxing και υπεύθυνος διαιτησίας σας στυλ του ρινγκ.

Ο κ. Μιχαλακόπουλος Νικήτας όπου ήταν και συνδιοργανωτής του σεμιναρίου έχει υπάρξει 11 φορές προπονητής Ελληνικής εθνικής ομάδας στο kick boxing μετράει αμέτρητες επιτυχίες αθλητών από τη δική του καθοδήγηση σε Ελλάδα και εξωτερικό στο βιογραφικό του βρέθηκε εκεί για να μεταφέρει στους αθλητές νεες γνώσεις που θα τους φανούν χρήσιμες στη μετέπειτα πορεία τους.

Ο Manuel Nordio άλλος ένας κορυφαίος πρωταθλητής αμέτρητες φορές κυρίως στο εξωτερικό. Προπονητής Εθνικής Ομάδας της Ιταλίας δίδαξε σε μικρούς και μεγάλους τεχνικές από όλα τα στυλ του αθλήματος. Σεμινάριο ήταν παρών και ο Αναστασιάδης Χαράλαμπος, πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής της αθλητικής Ομοσπονδίας Tαεκβοντό Ελλάδος για να παρακολουθήσει από κοντά αυτή την εκδήλωση που παρόμοια δεν έχει ξανά λάβει χώρα στο νησί. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία φτάνοντας στους 120 αθλητές των Gerontis fighters ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία για αθλητές και γονείς καθώς περισυνέλλεξαν νέες εμπειρίες.

Ο κ. Γεροντής Ιωάννης προπονητής και επικεφαλής των Gerontis fighters έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος που σε αυτή του την πρωτοβουλία υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από αθλητές και κοινό. Στη συνέχεια ευχαρίστησε το δήμο Χερσονήσου, την κοινωφελή επιχείρηση του δήμου και την κα. Δέσποινα Πλευράκη ιδιαίτερα για την στήριξή τους ώστε να υλοποιηθεί αυτό το διήμερο αθλητικό γεγονός που παρόμοιο του δεν έχει πραγματοποιηθεί ξανά για τα δεδομένα του νησιού μας.

Το σεμινάριο κύλησε ομαλά καθώς στο τέλος ο αντιπρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας kick boxing βράβευσε εκ μέρους της ΠΟΚ τους δύο αθλητές των Gerontis fighters που τον Αύγουστο του 2016 στην Ιρλανδία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της wako. Πρόκειται για τον Ελευθέριο Ηλιάκη, που κατέκτησε χρυσό και χάλκινο μετάλλιο, όπως και τον Καλαθάκη Ζαχαρία, που είχε μία εξαιρετική παρουσία…

Σχόλια