default-image

Επιτυχίες στο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Καράτε

Σπορ
Επιτυχίες στο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Καράτε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με επιτυχία διεξήχθη το Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Καράτε της χρονιάς με τον Παγκρήτιο Αθλητικό Σύλλογο Μαχητικών Τεχνών να έχει στέλει 98 συνολικά συμμετοχές και να έχει επιτύχει πολλές διακρίσεις.

Οι προπονητές Καραϊσκάκης Νικόλαος, Άννα Χουρδάκη και Ειρήνη Καραϊσκάκη δηλώνουν ευχαριστημένοι από την επίδοση των μαθητών τους οι οποίοι με πάθος και αγάπη για το άθλημα του καράτε πήραν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μία τόσο οργανωμένη και αξιόλογη εκδήλωση.

Οι γονείς, από την άλλη, βλέπουν με περηφάνια την προσπάθεια των παιδιών τους να διαπρέπουν σε έναν χώρο που δεν προβάλλει παρά την ευγενή άμυλα, την πειθαρχεία και τον σεβασμό.

"Είμαστε χαρούμενοι που το νησί της Κρήτης βαδίζει με ορθά βήματα στο περιβάλλον του αθλητισμού και οι γονείς ωθούν τα παιδιά τους να συμμετέχουν σε αυτό το άθλημα και να αποκτήσουν έναν ηθικό χαρακτήρα καλλιεργώντας το σώμα και το νου τους. Επίσης, συγχαρητήρια για όλα τα παιδιά, όλων των συλλόγων, που συμμετείχαν είτε διακρίθηκαν είτε όχι. Δεν υπάρχει ήττα παρά μόνο μάθημα από τις εμπειρίες που σου προσφέρει η ζωή" δηλώνουν οι προπονητές του συλλόγου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News