default-image

Ολυμπιακός-ΑΕΚ πράξη… πρώτη!

Ποδόσφαιρο
Ολυμπιακός-ΑΕΚ πράξη… πρώτη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακός-ΑΕΚ πράξη… πρώτη απόψε για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 19:30 (Cosmote Sport 3) στο γήπεδο «Καραϊσκάκη». Αμφότερες οι δύο ομάδες θέλουν να κάνουν βήμα πρόκρισης στον τελικό ενόψει της ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε χθες χωρίς απρόοπτα.  Ο Τάκης Λεμονής άφησε εκτός αποστολής τους Παρέδες, Σισοκό, Βιάνα, Νικολάου και Λεάλι χωρίς να εκπλήξει κανέναν με τις επιλογές του αυτές.

Ο Έλληνας τεχνικός αντίθετα ακολούθησε την πεπατημένη και στην 20μελη αποστολή μετέχουν οι: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.

Στην αντίπερα όχθη, η ΑΕΚ είναι σε ετοιμότητα, με τον Μανόλο Χιμένεθ να μην υπολογίζει στον τραυματία Αϊντάρεβιτς, καθώς και στους Αλμέιδα, Μπακάκη και Βινίσιους,  αλλά και στον μεγάλο άτυχο Λαμπρόπουλο. Ο τελευταίος ανανέωσε χθες και τυπικά το συμβόλαιο του ως το 2020, τονίζοντας ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός. Για τρία χρόνια επεκτάθηκε και η συνεργασία με τον Μπακάκη, όπως ανακοινώθηκε επίσημα.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Βάργκας, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Τσέλιος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αραούχο, Αραβίδης.

Διαιτητής του σημερινού αγώνα έχει οριστεί ο Παπαπέτρου του συνδέσμου Αθηνών, με βοηθούς τους Δημητριάδη και Κούλα Χασάν από Μακεδονία και Ξάνθη αντίστοιχα. Χρέη 4ου διαιτητή θα έχει ο Καραντώνης (Ημαθίας).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News