default-image

Προβάδισμα με… σπρώξιμο για την Ατλέτικο

Ποδόσφαιρο
Προβάδισμα με… σπρώξιμο για την Ατλέτικο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ατλέτικο νίκησε 1-0 τη Λέστερ και έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση στους "4" του Champions League. Ο Γκριεζμάν σκόραρε με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, αλλά η ανατροπή έγινε εκτός περιοχής! (video)

Ο πρώτος προημιτελικός του Champions League ολοκληρώθηκε με τις Ατλέτικο και Λέστερ να αφήνουν αμφότερες ικανοποιημένες τον αγωνιστικό χώρο του "Vicente Calderon".

Η Ατλέτικο νίκησε 1-0, χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Αντουάν Γκριεζμάν, πέναλτι όμως δεν έγινε ποτέ, για την ακρίβεια έγινε φάουλ καθώς ο Ολμπράιτον ξεκάθαρα ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Γάλλο, όμως ο Γιόνας Έρικσον έδειξε την βούλα.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, είχαν πολλές τελικές, αλλά κυρίως με μακρινά σουτ, καθώς η Λέστερ αμυντικά κατάφερε να τους κρατήσει εκτός περιοχής, να μην τους δώσει τη δυνατότητα να κλασικές ευκαιρίες, με τον Γιοάν Μπεναλουάν να πραγματοποιεί εμφάνιση... έκπληξη.

Και οι "αλεπούδες" δεν είχαν ευκαιρίες, έτσι το 1-0 τους ικανοποιεί και τους δίνει πολλές ελπίδες για τη ρεβάνς, στην οποία θα επιστρέψει πιθανότατα ο Μόργκαν στην άμυνα, αλλά θα λείπει ο Χουτ, έτσι και πάλι θα παίξει ο Μπεναλουάν.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Χουάνφραν, Σάβιτς, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Κόκε, Σαούλ, Καράσκο (65' Κορέα), Γκριεζμάν, Τόρες (75' Πάρτεϊ).

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Σίμπσον, Μπεναλουάν, Χουτ, Φουχς, Ντίντι, Ντρίνκγουότερ, Μαχρέζ, Ολμπράιτον, Οκαζάκι (46' Κινγκ), Βάρντι (77' Σλιμανί).

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News