default-image

Είναι πρωταθλητής αυτός ο ΟΦΗ των σερί!

Ποδόσφαιρο
Είναι πρωταθλητής αυτός ο ΟΦΗ των σερί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όσο προχωρά το πρωτάθλημα, θα πιστοποιείται ότι ο ΟΦΗ έχασε τη μάχη διεκδίκησης των ρονομιούχων θέσεων στο ξεκίνημα της αγωνιστικής σεζόν, αρχής γενομένης από τις δύο πρώτες ισοπαλίες που κίνησαν έκτοτε επί μακρόν με αστάθεια τον τροχό.

Με τις επιδόσεις του στα τελευταία ένδεκα ματς, ο ΟΦΗ θα ήταν πρώτος στην βαθμολογία καθώς  έχει κερδίσει τα δέκα από αυτά, έχοντας ηττηθεί μόνο από Τρίκαλα, μετρώντας αυτά τα δύο εκπληκτικά σερί συνεχόμενων πέντε νικών και τείνει να τα ξεπεράσει ανοδικά!

Με τη γλώσσα των αριθμών «φόρμας»: Τις τελευταίες 5 αγωνιστικές ο ΟΦΗ είναι  πρώτος μαζί με τον Απόλλωνα και τα Τρίκαλα, έχοντας καλύτερο συντελεστή γκολ (11-0).

Στις τελευταίες 10 αγωνιστικές οι επιδόσεις του, τον φέρνουν ένα βαθμό πίσω από τη δεύτερη θέση "φόρμας", μετά τα Τρίκαλα και τον Απόλλωνα Αθηνών, ενώ στις τελευταίες 15 αγωνιστικές, είναι ναι μεν τέταρτος με τέσσερις βαθμούς πίσω από την προνομιούχο θέση, αλλά έναντι των 11 που είναι μακριά στο σύνολο. Αυτή η ομάδα, ως έχει τώρα, θα ήταν και βάσει προγράμματος, αυτή την ώρα η μεγάλη διεκδικήτρια!

Πιστοποιείται δηλαδή, ότι η περυσινή συνταγή, θα έπρεπε να έχει διδάξει πολλά, ενώ η λέξη «οργάνωση» με την οποία παραμιλάει ο Νίκος Παπαδόπουλος, αποτελεί επείγον ζήτημα υψηλής υλοποίησης στο εξής.

 Ακόμη και λεφτά να υπάρχουν, ποιους θα πληρώνουν, τους ποδοσφαιριστές; Τα σερί κοστίζουν και η (απ)ελπίδα να έχεις χαρτιά από τους προηγούμενους απλήρωτους παίκτες. Ηρακλής της Σούπερ Λίγκα! Δραματική κατάσταση, που δεν σώζεται. Δραματική η κατάσταση όπως την περιγράφουν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές των γηπέδων.

Μεγάλα ατοπήματα και με αυτή και με άλλες ΠΑΕ που σωθήκανε μια με το άρθρο 44 και μια μετά τη διάλυση τους από το σωσίβιο του νόμου κι αλλάξανε ονόματα σέρνοντας μαζί τους ονόματα άλλων σωματείων και μετά έσκασαν ξανά, από τα (νέα) χρέη…

Αν οι αδειοδοτήσεις συνεχίσουν να είναι «διάτρητες», όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν, περιμένουν ότι μπορεί να φτιάξει κάτι στο ποδόσφαιρο; Τι να τις κάνουν τις μειώσεις των ομάδων, τις συναντήσεις των «big4» με τον υφυπουργό, τις εξυγιάνσεις και όλα τα άλλα που έχουν ανασυρθεί από συρτάρι, όπως η πρόταση για β' ομάδες ΠΑΕ στη Football League…

Φάση κι αυτή με τα 19 κινητά που μετρήθηκαν στην προχθεσινή σύσκεψη του υφυπουργού με τους εκπροσώπους των «μεγάλων», από τους οποίους ζητήθηκε να τα αφήσουν στον προθάλαμο. Για να μην τους διακόπτουν ή για να μην γίνεται live μετάδοση; Εμπιστοσύνη να σου πετύχει!

Στ. Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News