default-image

Παπαδόπουλος: "Πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες"

Ποδόσφαιρο
Παπαδόπουλος: "Πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για το καθήκον του ΟΦΗ να συνεχίσει με νικηφόρα αποτελέσματα, μίλησε ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά τον σημερινό αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε για το παιχνίδι: «Κάναμε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε τη κατοχή αλλά χωρίς ευκαιρίες. Εμείς σκοράραμε γρήγορα σε μία φάση που αναλύσαμε πολύ καλά. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για ένα δεύτερο γκολ που δεν το βάλαμε και ήμασταν αγχωμένοι μέχρι το τέλος. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη νίκη που κάναμε. Εύχομαι καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους. Μετά το Πάσχα θα συνεχίσουμε τη προσπάθεια, ώστε η ομάδα να πάει όσο το δυνατόν πιο ψηλά».

Για την ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας που αφορά τις αδειοδοτήσεις, αλλά και τη συνέχεια, υπογράμμισε: «Δεν ήταν θετικό για εμάς, είδα τους παίκτες να χάνουν σε ψυχολογία. Εμείς θα δούμε στο τέλος τι έχουμε κάνει. Δεν εξαρτάται από εμάς, θα προσπαθήσουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Οι αντίπαλοι μας δεν χάνουν και αυτό είναι αρνητικό. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας όμως. Νίκες για μας και τον κόσμο μας. Ο ΟΦΗ έχει βαριά φανέλα και κόσμο. Αυτό πρέπει να κάνουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News