default-image

Πρώτος τελικός του γυναικείου βόλεϊ του Ολυμπιακού

Σπορ
Πρώτος τελικός του γυναικείου βόλεϊ του Ολυμπιακού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού υποδέχονται απόψε στο -κατάμεστο- κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη την τουρκική Μπούρσα για τον πρώτο τελικό του CEV Challenge Cup, με την ρεβάνς να διεξάγεται στην Προύσα το Μ. Σάββατο (16:00).

Ο προπονητής της ομάδας, Μπράνκο Κοβάσεβιτς, δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα να επιλύσει, καθώς όλες οι παίκτριες της ομάδας είναι διαθέσιμες για τον μεγάλο αγώνα.

«Θα αναμετρηθούν οι δύο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης» δήλωσε στην χθεσινή συνέντευξη τύπου ο Σέρβος κόουτς, ο οποίος πρόσθεσε πως «δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, αλλά και από τον αντίπαλό μας. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι».

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου περιμένει την στήριξη από τον κόσμο του Ολυμπιακού, δηλώνοντας πως «ελπίζουμε πως θα μας δώσει το κάτι παραπάνω. Σε ότι αφορά τον αντίπαλο, είναι μια πολύ καλή ομάδα, με εμπειρία, καθώς κατέκτησε το Challenge Cup πριν δυο χρόνια. Εμείς είμαστε αποφασισμένες να δώσουμε το 100%».

Απ' την άλλη, ο προπονητής της Μπούρσα, Γιαν Ντε Μπραντ, δήλωσε: «Περιμέναμε πως ο Ολυμπιακός θα απέκλειε την Γενισέι. Τον προτιμούσαμε για αντίπαλο γιατί αφενός η Ελλάδα είναι πιο κοντά, αφετέρου έχουμε ξαναπαίξει αντίπαλοι σε τουρνουά και γνωρίζουμε κάποια πράγματα για την ομάδα. Είμαστε "γεμάτοι", χωρίς τραυματισμούς».

Η αρχηγός της τουρκικής ομάδας, Ιπέκ Σορόγλου, δήλωσε πως «υπάρχει τεράστιος σεβασμός για τον Ολυμπιακό αλλά στόχος μας είναι να πάρουμε το τρόπαιο για δεύτερη φορά στην ιστορία του συλλόγου.Σίγουρα οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα δημιουργήσουν καλή ατμόσφαιρα. Όμως και οι δικοί μας οπαδοί δεν είναι... εύκολοι και θα δείτε στην Τουρκία την ατμόσφαιρα που δημιουργούν».

To κλειστό του Ρέντη θα είναι κατάμεστο, αφού ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει sold out.

Οι αποστολές:

Ολυμπιακός (Μπράνκο Κοβάσεβιτς): Γιώτα, Λαζάρεβιτς, Μαλασάι, Λαμπρούση, Μιλεντίγεβιτς, Βλαχάκη, Κονόμη, Τσίμα, Κοκκινάκη, Χριστοδούλου, Χίπε, Τέζα, Εμμανουηλίδου

Μπούρσα (Γιαν Ντε Μπραντ): Σαριόγλου, Τσιχάν, Χατίπογλου, Γιλντιρίμ, Σορόγλου, Κιρντάρ, Τανίλ, Ντα Σίλβα, Μπασνάκοβα, Πρόκοπιτς, Ίντσε, Αλμπαϊράκ, Χόρβαθ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News