default-image

Απόλυτα επιτυχημένη επέμβαση στον Μανόλη Φαζό

Ποδόσφαιρο
Απόλυτα επιτυχημένη επέμβαση στον Μανόλη Φαζό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χειρουργήθηκε σήμερα από τον γιατρό του ΟΦΗ, Γιώργο Στεφανουδάκη στην κλινική «Creta Interclinic» ο Μανόλης Φαζός, για την αποκατάσταση της ρήξης χιαστών στο δεξί γόνατο.

Η επέμβαση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και μάλιστα στόχος του ιατρικού επιτελείου είναι ο νεαρός αμυντικός να επιστρέψει στη δράση το συντομότερο δυνατό, μέσα από μια συγκεκριμένη διαδικασία αποθεραπείας.

Ο Γιώργος Στεφανουδάκης πραγματοποίησε τη χειρουργική επέμβαση, μαζί με τον γιατρό του Εργοτέλη, Σήφη Χριστοφοράκη και τον επίσης συνεργάτη, Γιάννη Αγγελιδάκη.

Τοποθετήθηκε μόσχευμα στο δεξί γόνατο του 22χρονου στόπερ και ήδη από αύριο ξεκινάει μια ειδική αποκατάσταση, καθώς στόχος του ιατρικού τιμ είναι να μειωθεί ο χρόνος επιστροφής στην αγωνιστική δράση.

Αυτό θα γίνει με την μέθοδο PRP (μορφή μεσοθεραπείας όπως τα βλαστοκύτταρα), από ειδικό βιολόγο που αναμένεται να έρθει στο Ηράκλειο.Με τον συγκεκριμένο τρόπο, η επάνοδος στο 100% αναμένεται στους πέντε μήνες (αντί έξι), κάτι που σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ θα προλάβει εκτός απροόπτου να «μπει» στην καλοκαιρινή προετοιμασία τον Αύγουστο.

Το ευχάριστο για τον Φαζό είναι ότι δεν υπήρχε άλλη βλάβη στο γόνατο, καθώς ο μηνίσκος είχε πειραχτεί ελάχιστα και δεν χρειάστηκε ιατρική παρέμβαση. Ο νεαρός άσος αναμένεται αύριο να πάρει εξιτήριο και στο επόμενο 10μερο θα ξεκινήσει και θεραπείες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News