default-image

Τρίτη θέση για Δαμιανάκη στο Πανελλήνιο Εφήβων

Σπορ
Τρίτη θέση για Δαμιανάκη στο Πανελλήνιο Εφήβων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο τρίτο σκαλί το βάθρου ανέβηκε ο Νίκος Δαμιανάκης του Μίνωα, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων πάλης, που έγινε στην Κατερίνη.

Το πρωτάθλημα ήταν πολύ ανταγωνιστικό, ενώ στον ημιτελικό ηττήθηκε 7-6 κυριολεκτικά μια… ανάσα πριν το τέλος.

Ο προπονητής του Χριστόφορος Δημήτριος τόνισε: «Δυστυχώς ο Νίκος έπαιζε στον ημιτελικό με τον πρωταθλητή του ΠΑΟΚ και με διαιτητή από την Θεσσαλονίκη. Έφτανε μια «ανάποδη» απόφαση να πετάξει τον Νίκο εκτός τελικού αλλά εμείς δεν στεκόμαστε σε αυτό. Κοιτάμε μπροστά όπως κάναμε πάντα. Είμαστε χαρούμενοι γιατί και σε αυτό το πανελλήνιο πρωτάθλημα ο Μίνωας κράτησε ψηλά τη σημαία της Κρήτης. Για άλλη μια φορά είμαστε οι μοναδικοί εκπρόσωποι του νησιού και νομίζω ότι αυτό οφείλεται στην σκληρή δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις μας. Έχουμε ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα στην συνέχεια για τους αθλητές μας και θέλουμε την θετική σκέψη όλης της τοπικής κοινωνίας για αυτό το 4μηνο που ακολουθεί.  Σε μια εβδομάδα θα συμμετέχουμε με 10 παλαιστές στο πανελλήνιο παμπαίδων ενώ μετά τις 21 του Απριλίου ο Δαμιανάκης Κων/νος που είναι πρωταθλητής Ελλάδος στα 54 κιλά θα συμμετέχει με την εθνική ομάδα σε τουρνουά στην Βουλγαρία».

Ο Δαμιανάκης Νικόλαος μαζί με τον αδελφό του θα συμμετέχει  στις αρχές του Μαΐου στο Διαβαλκανικό τουρνουά της Ρουμανίας Stefan Rusu».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Διαβαλκανικό τουρνουά οι κρητικοί πρωταθλητές θα ταξιδέψουν με την βοήθεια της Περιφέρειας Κρήτης στα πλαίσια της προετοιμασίας του για το Πανευρωπαϊκό της Βοσνίας που θα γίνει τον ερχόμενο Ιούλιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News