default-image

Εξαιρετική παρουσία για την ακαδημία του ΟΦΗ στη Στουτγκάρδη

Ποδόσφαιρο
Εξαιρετική παρουσία για την ακαδημία του ΟΦΗ στη Στουτγκάρδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωσαν χθες τους αγώνες τους στη 2η μέρα του διεθνούς τουρνουά στη Στουτγάρδη οι ομάδες Κ14-15 και Κ13 της Ακαδημίας ΟΦΗ.

Όπως και στην 1η ημέρα, έτσι και χθες, η μικτή ομάδα Κ14-Κ15 κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία της, ενώ η ομάδα Κ13 τερμάτισε στη 2η θέση. Το σίγουρο είναι ότι τα παιδιά του ΟΦΗ κέρδισαν ολοκληρωτικά τις εντυπώσεις σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και ως αποστολή.

Η ομάδα Κ13 μπήκε νωθρά στο πρώτο παιχνίδι και ηττήθηκε 2-0 από την DFB SP Stuttgart, ενώ στο δεύτερο ματς ανέβασε την απόδοσή της, επικρατώντας με 2-1 της FSW Weiblingen. Στο τρίτο παιχνίδι έφερε ισοπαλία 0-0 με την SGV Freiberg.

H ομάδα Κ14-Κ15 στο πρώτο παιχνίδι έπαιξε με την DFB SP Stuttgart και έφερε ισοπαλία 0-0, αλλά έχασε μεγάλες ευκαιρίες, με πρωταγωνιστή του αγώνα τον τερματοφύλακα της γερμανικής ομάδας. Στο δεύτερο παιχνίδι επικράτησε με 4-0 της MTV Stuttgart και έκλεισε με νίκη στο τρίτο ματς με 3-1 επί της Rems. Ο ΟΦΗ ισοβάθμησε με την DFB SP Stuttgart, αλλά πήρε την πρωτιά λόγω καλύτερου συντελεστή στα γκολ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News