default-image

Πρεμιέρα με δυνατά ματς στα προημιτελικά του Champions League

Ποδόσφαιρο
Πρεμιέρα με δυνατά ματς στα προημιτελικά του Champions League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοίγει απόψε το βράδυ η "αυλαία" της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ με δύο μεγάλα παιχνίδια. Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα και Ντόρτμουντ-Μονακό είναι τα πρώτα ματς σ' αυτή τη φάση, ενώ η... σκυτάλη θα δοθεί αύριο στα "ζευγάρια" Μπάγερν Μονάχου-Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης-Λέστερ.

Στις αποψινές αναμετρήσεις, λοιπόν, όλα τα βλέμματα στρέφονται στο Τορίνο. Η Γιουβέντους υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και οι μνήμες είναι πρόσφατες από τον τελικό του 2015, όπου είχαν διασταυρώσει τα "ξίφη" τους στο Βερολίνο. Αμφότερες οι δύο ομάδες θέλουν να κάνουν το πρώτο... βήμα, ενόψει της ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα. Για τους Ιταλούς, ο Αλέγκρι δεν υπολογίζει τον τραυματία Πιάτσα, ενώ αμφίβολος είναι και ο Μάντζουκιτς.

Δε λείπουν τα προβλήματα και για τους "μπλαουγκράνα" του Λουίς Ενρίκε, καθώς τιμωρημένος είναι ο Μπουσκέτς, ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Βιδάλ, Ραφίνια και Αρντά Τουράν.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Μπορούσια Ντόρτμουντ θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα κόντρα στη Μονακό, που έκανε την έκπληξη στην προηγούμενη φάση. Για τους Γερμανούς, οι Ντουρμ, Γκέτσε και Σίρλε δεν είναι στη διάθεση του Τόμας Τούχελ λόγω τραυματισμού, ενώ αμφίβολος είναι και ο Ρόις.

Στην αντίπερα όχθη, για τον Ζαρντίμ δεν είναι διαθέσιμος ο τιμωρημένος Μπακαγιόκο και οι τραυματίες Σιντιμπέ, Μποσίλιο και Καρίγιο.

Σήμερα (21:45)

Αύριο (21:45)

Μπάγερν Μ.-Ρεάλ Μαδρίτης

Ατλέτικο Μ.-Λέστερ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News