default-image

Παραμένει στην Γιουνάιτεντ ο Ιμπραϊμοβιτς

Ποδόσφαιρο
Παραμένει στην Γιουνάιτεντ ο Ιμπραϊμοβιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς απέδειξε πως η ηλικία είναι ένας απλός αριθμός, όταν υπάρχει τέτοια ικανότητα μπολιασμένη με τόση αυτοπεποίθηση.

Πολλοί πίστευαν πως ο Σουηδός στράικερ δε θα μπορούσε να καταφέρει πολλά στο αγγλικό πρωτάθλημα. Μέχρι τώρα τους έχει δώσει 17 λόγους (τόσα είναι τα τέρματα που έχει πετύχει) για να πειστούν για το αντίθετο.

Πρόσφατα δήλωσε πως νιώθει σαν τον Μπένζταμιν Μπάτον, αναφερόμενος στα 35 του χρόνια, γεγονός που φανερώνει πως όσο ο ίδιος αισθάνεται πως μπορεί να προσφέρει, τόσο θα βρίσκεται σε ομάδα που θα μπορεί να στηρίξει το μεγαλείο του.

Τα σενάρια γύρω από το μέλλον του είναι πολλά και αδιάκοπα. Ο δρόμος για το MLS είναι διάπλατα ανοιχτός για ένα τέτοιο όνομα και η LA Galaxy είναι η ομάδα που έχει ήδη προσεγγίσει τον παίκτη, προσφέροντάς του το ακριβότερο συμβόλαιο του πρωταθλήματος. Μάλιστα οι φήμες αυτές κάνουν λόγο και για τον πιθανό αντικαταστάτη του εμβληματικού φορ, με το όνομα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να φιγουράρει πρώτο στη σχετική λίστα.

Βρετανικά δίκτυα όμως, αναφέρουν πως μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες οι «κόκκινοι διάβολοι» θα έχουν συμφωνήσει με τον χαρισματικό σκόρερ, για έναν ακόμα χρόνο. Ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα: «Έχω την επιλογή να κάτσω για έναν ακόμα χρόνο όμως θέλω να κάνω σπουδαία πράγματα όσο είμαι εδώ. Οπότε αφήστε μας να το σκεφτούμε. Έχουμε καιρό μπροστά μας».

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News