default-image

Πρώτο μετάλλιο για την ομάδα του Ωκεανού!

Σπορ
Πρώτο μετάλλιο για την ομάδα του Ωκεανού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συλλογή μεταλλίων ξεκίνησε για τον Ωκεανό, ένα νεοσύστατο σωματείο, που με εξαιρετική διάθεση και οργάνωση κάνει τα πρώτα του βήματα στα κολυμβητικά δρώμενα του Ηρακλείου.

Το Σάββατο 8 Απριλίου η προαγωνιστική ομάδα του Α.Ο. Ωκεανού έλαβε μέρος σε μία ακόμη ημερίδα στην πισίνα του Λίντο με 480 συμμετοχές αθλητών από την περιφέρεια Κρήτης-Ρόδου. Ο Ωκεανός συμμετείχε με αποστολή 14 παιδιών εκ των οποίων τα 4 ήταν νέοι αθλητές. Όλοι οι αθλητές σημείωσαν ατομικά ρεκόρ στα αγωνίσματα τους και στα 50μ. πεταλούδα 9 ετών ο Βάκουλης Χάρης κατέκτησε την 3η θέση φέρνοντας το πρώτο μετάλλιο στον Ωκεανό! Όλοι οι αθλητές άφησαν απόλυτα ικανοποιημένους τους προπονητές τους με τις επιδόσεις τους!

Η διοίκηση του σωματείου εκφράζει «ένα μεγάλο μπράβο στην 14μελή αποστολή για τις θέσεις τους και συγχαρητήρια στους προπονητές τους Παπαγρηγορίου Αντώνη και Αποστολάκη Μιχάλη για τα αποτελέσματα που έφεραν καθώς επίσης και στην υπόλοιπη ομάδα όπου βοήθησε ο καθένας από τη θέση του! Καλή συνέχεια σε όλη την ομάδα!!!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News