Αθλητισμός

Ζητά εθελοντές για το Ευρωπαϊκό Νέων ανδρών η ΕΚΑΣΚ

Ξεκίνησε η δήλωση συμμετοχής ως εθελοντής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων ανδρών, το οποίο θα φιλοξενηθεί από τις 15 έως 23 Ιουλίου 2017 στην Κρήτη.

Η πρώτη φάση θα γίνει σε Χανιά και Ρέθυμνο και η τελική στο Ηράκλειο. Η ΕΚΑΣΚ με ανακοίνωσή της ζητά από τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν ως εθελοντές στη διοργάνωση το δηλώσουν ηλεκτρονικά  στη διεύθυνση: ekask.ethelontes@gmail.com..

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με  απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (FIBA) ανατέθηκε στη χώρα μας η διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Νέων Ανδρών 2017, με τη συμμετοχή 16 κορυφαίων εθνικών ομάδων.

Το Τουρνουά θα διεξαχθεί από 15 έως 23 Ιουλίου 2017,  αρχικά με δυο (2) ομίλους στους Νομούς Χανίων και Ρεθύμνου από 15 έως 17/7/2017  και στη συνέχεια στο Ηράκλειο από 19 έως 23 /7/2017 (κλειστό γυμναστήριο «2 Αοράκια» και κλειστό γυμναστήριο Πανεπιστήμιου) για τη τελική Φάση.

Ο εθελοντισμός αποτελεί σημαντικό κομμάτι κάθε διοργάνωσης μεγάλης απήχησης, και οι εθελοντές εκτός από την πολύτιμη εμπειρία που αποκτούν με την ενεργό συμμετοχή τους στην υλοποίηση  Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος απολαμβάνουν και κάποια ιδιαίτερα προνόμια σε σχέση με τις ομάδες και το κοινό.

Βασική προϋπόθεση για να δηλώσει κάποιος συμμετοχή ως εθελοντής είναι η διάθεση και η επιθυμία για προσφορά.

Καλούμε λοιπόν όσους έχουν διάθεση και επιθυμία για προσφορά, αθλητές και αθλήτριες, να δηλώσουν συμμετοχή  συμπληρώνοντας  την αίτηση που επισυνάπτεται και  αποστέλλοντας την στο e- mail Ένωσης ekask.ethelontes@gmail.com

Οι ενδιαφερόμενοι θα χρησιμοποιηθούν ως:

Α) συνοδοί ομάδων - άνω των 17 ετών  απαραίτητη η καλή  γνώση της Αγγλικής Γλώσσας (θα εκτιμηθεί η γνώση και 2ης ξένης γλώσσας ).

Β)  εθελοντές γηπέδων (άνω των 15 ετών ).

 ενώ παράλληλα θα τους δοθούν:

•Διαπίστευση.

•Αθλητική περιβολή.

•2 δωρεάν  εισιτήρια  για κάθε αγωνιστική ημέρα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια